denemediğim rom kalmadı cihaz aslında açılıyor ama ekran siyah kalıyor cihazı pc bağlayıp cihazdan ekran görüntüsü alıyorum cihaz açık normalde ama her ne hikmetse siyah ekran![]()
evet ancak bu güne kadar 50 ye yakın room indirdim hepsini denedim malesef sonuç aynıYüklediğiniz yazılım cihazınız ile tam olarak uyumlu değil.
Bu nedenle böyle bir sorun yaşıyorsunuz.
evet ancak bu güne kadar 50 ye yakın room indirdim hepsini denedim malesef sonuç aynı
ana kart üzerinde M706H REV:1.2 yazıyor indirdiğim tüm dosları inceledim scatter dosyalarını : çoğu bir birinden hiçte farklı eğil.
general: MTK_PLATFORM_CFG
info:
- config_version: V1.1.2
platform: MT8163
project: hiteq8163_ce
storage: EMMC
boot_channel: MSDC_0
block_size: 0x20000
.................
- general: MTK_PLATFORM_CFG
info:
project: Archos
info:
project: hiteq8163_ce
info:
project: Jazz
hepsinde sonuç aynı.
zaten piyasada başka roomda yok sanırım birileri indirip başka yere yükleyip yeni diye yazıyorlar. merak ettiğim bu cihazdan aynı olup kaç farklı room var üretici malesef kayıp hiçbir şekilde firma ile iletişim yok
TEKRAR PAYLAŞABİLİRMİSİNİZ YAZILIMIben costom yazılımını yaptım kendim bizzat denedim amaç yardımcı olabilmek
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.şifre tiristian
selamlar bendede fluo jazz var simdi açılış ekranında yeşil cizgilerde kalıyor rom linkiniz boş tekrar atabilirmisiniz cihazı ilk defa açtım 2 senedir duruyorduben costom yazılımını yaptım kendim bizzat denedim amaç yardımcı olabilmek
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.şifre tiristian
DOSYA SLİNMİŞ USTAD YOK MU BAŞKAben costom yazılımını yaptım kendim bizzat denedim amaç yardımcı olabilmek
Link ölmüş tekrar atar mısınız?ben costom yazılımını yaptım kendim bizzat denedim amaç yardımcı olabilmek
dosyayı atmış tekrardan kontrol edin önceki sayfaları
attım cihaza ama görüntü gelmiyor
lınk yenıleme sansınız varmı?ben costom yazılımını yaptım kendim bizzat denedim amaç yardımcı olabilmek