- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Küfürlü konuşulmadığı sürece her türlü şikayet ve öneriye açığız.ama hakkaten tuz döküp yalatmadığınız kaldı adam muhtacım diyor yok şöyle yok böyle liseli ergen muhabbeti dönderiyorsunuz.
insan insana her zaman lazım unutmayın bir küçük dua 50 konudan değerlidir.
kimse kimsenin emeğini gasp etmiyor bilgi paylaşıldıkça güzeldir.
bir allah razı olsun demek için iki sayfayıda okudum ama gördümki egolar hala aç.
admin onurun varsa bu mesajı silme sakın okuyun belki birşeyler anlarsınız.
ben bu telefonu kırarım ama allah size muhtaç etmesin.
Konuyu açan benim ve yukarıda da anlattım. Ben bu konuyu oluşturmak için saatlerimi harcadım. Bir emek sarf ettim bunun karşılığı olarak sizden para pul istemiyoruz.
Ama böyle konuların bu forumda açılması için bu forumunda ayakta kalması lazım. Ayakta kalmak için de, bizim bu forumun hosting ve domain ücretlerini senelik düzenli ödememiz gerekiyor. Yanlış anlama ama adamlarda dua geçerli değil. Para istiyorlar. O yüzden bir eleştiri yaparken önünü arkasını düşünün öyle eleştiri yapın.
Biz bilgiyi gene paylaşıyoruz ama bu foruma katkı sağlayan değerli üyelerimiz ile paylaşıyoruz. Foruma konu açan katkı sağlayan özel üyeler konunun içeriğini görebiliyor. Sizde görebilirsiniz bunun içinde 50 konu açarak hem foruma katlı saglamış olursunuz hemde forumda böyle güzel konuların açılması devam eder. Umarım anlatabilmişimdir.