- 25 Ara 2016
- 3,806
- 2,405
- 163
- 55
Tamam, anladık yahu.
İstemiyorum.
Bende programı kırar kullanırım.
Nerde kalmıştık. "Birinci mesajda anlatmıştık.............."

Tamam, anladık yahu.
İstemiyorum.
Bende programı kırar kullanırım.
Evet birinci mesajda kalmıştık... 3 konu 5 yorum muydu ? :neutral::neutral:Nerde kalmıştık. "Birinci mesajda anlatmıştık.............."![]()
Nerde kalmıştık. "Birinci mesajda anlatmıştık.............."![]()
Nerde kalmıştık. "Birinci mesajda anlatmıştık.............."![]()
Hocam Program için Kod verecek misin :worried:
Sonucu bende merak ediyorum doğrusu.
Sizce sonuç ne olsun Yavuz bey.
Üyemizin mesaj sayısı ve beğeni sayısı tatminkar geldi. Kendisinin işine yararsa bizdeki verimi de devamlılık gösterebilir.Ben 6'dan sonrasını sayamayan biriyim.
O kadar kafam çalışmaz.
Bu nedenle zor sorular sormayınız lütfen.
(Ben olsaydım şifreyi verirdim.)
Üyemizin mesaj sayısı ve beğeni sayısı tatminkar geldi. Kendisinin işine yararsa bizdeki verimi de devamlılık gösterebilir.
Üyemiz konuya programın verdiği serial kodu verirse aktivasyon kodunu gönderebiliriz.
Sagol hocam bakalım yarayacak mı?Üyemizin mesaj sayısı ve beğeni sayısı tatminkar geldi. Kendisinin işine yararsa bizdeki verimi de devamlılık gösterebilir.
Üyemiz konuya programın verdiği serial kodu verirse aktivasyon kodunu gönderebiliriz.
Sagol hocam bakalım yarayacak mı?
EN0Z-GJR8-E1NQ-TAM8
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım yarar hocam.İşinize yaraması temennisiyle.
ZXİN-N11N-QKFF
Ben bir sorun göremedim. Saygı ve sevgi çerçevesinde faydalı yorum ve paylaşımlarınızı bekliyorum.Umarım yarar hocam.
Bu arada from da açtığım konular umarım rahatsız etmemiştir sizi.
Ben bir sorun göremedim. Saygı ve sevgi çerçevesinde faydalı yorum ve paylaşımlarınızı bekliyorum.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam aldı alacağını.
Artık bakar mı arkasına?
Olurmu öyle şey yakıltıramadım hiç bu lafı...Adam aldı alacağını.
Artık bakar mı arkasına?
Elimden gelini yapacam bu zamana kadar nekadar paylaşım yaptıysam buradaki arkadaşlara nasıl yardımcı olmaya çalıştıysam gene aynı şekilde devam edecegim. Burada bi saygı var bi dostluk gördüm. Bu saygı bu dostluk olduğu sürece buradayım. Ve eminim ki bu saygı dostluk bitmez..İlerde böyle paylaşım çok yapacağım inşallah. Bizde hakedene hizmet vermeye devam eder, diğerlerini eleriz. Bizde ürün çok, bitmez arkası da kesilmez efendim.
Elimden gelini yapacam bu zamana kadar nekadar paylaşım yaptıysam buradaki arkadaşlara nasıl yardımcı olmaya çalıştıysam gene aynı şekilde devam edecegim. Burada bi saygı var bi dostluk gördüm. Bu saygı bu dostluk olduğu sürece buradayım. Ve eminim ki bu saygı dostluk bitmez..
Farkındayım genele yazdığınızın. Ben sadece yanlış anlaşılmak istemiyorum. Sonuçta hepimiz çalışıyoruz herşeyden önce ekmek parası. Vaktimiz oldukça da buradaki sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerekir. Bunu ifade etmek istedim.Ben genele yazdım zaten. Kimse üstüne alınmasın.