arkadaşlar herkeze selam olsun öncelikle bir tane et b,tab 5 var elimde usb soket yollar sağlam ama bilgisayara bağladığımda hiç tepki yok yazılım atıcam atamıyorum bunun bir çözümü varmı
verdiğiniz linke baktım fakat cihazı rotlamak içinde bilgisayarın tableti görmesi gerekiyorBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.konuya bakabilirsiniz.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.videoyu izleyerek sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
verdiğiniz linke baktım fakat cihazı rotlamak içinde bilgisayarın tableti görmesi gerekiyor
efendim ben derdimi tam anlatamadım sanırsam bende drw sorunu yok tableti bilgisayar hiç bir şekilde algılamıyor ama otg ile bir şey takdığım zaman tablet taktığım malzemeyi görüyor bilgisayarda da problem yok eminim daha bu sabah başka bir etap 5 yazılım yükledimPaylaşılan bağlantıda cihazın bilgisayara nasıl bağlanması gerektiği de anlatılıyor.
Bu nedenle sizinleBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan konu paylaşılmış.
Siz cihazı bilgisayara gösterdikten sonra, isterseniz Root, isterseniz de yazılım yükleme işlemini yapabilirsiniz.
efendim ben derdimi tam anlatamadım sanırsam bende drw sorunu yok tableti bilgisayar hiç bir şekilde algılamıyor ama otg ile bir şey takdığım zaman tablet taktığım malzemeyi görüyor bilgisayarda da problem yok eminim daha bu sabah başka bir etap 5 yazılım yükledim
nerden tanıon benipilini de söktüm taktm nafile ya
yazılımsal olarak kapatılmıs herhalde hiç bir şekilde müdahale edemiorum tablete
hiç biri olmuyormalesef
arkadaşlar şimdi 1 tane etab 5 rom root hepsini yaptım 1 tane daha aynısından tablet var usb görmüyor sağlam olanın soketini ona taktım yine görmüyor ne yapmam lazım
dostum selamlar, naptın problemi çözdün mü iki gündür seninle aynı dertten muzdaribim, meb yasal rom için veri paylaşımında bulunduğu halde problemi çözemiyorum, üç farklı bilgisayar ve 3 4 farklı usb kablo ile denedim bana mısın demedi, napıcaz biz bu tableti, servise de gitmek istemiyorum, daha önce başka bir arakdaşın tabletine root atabilmiştim hiç sorun yaşamadan, bir yol bulduysan bilgilendirmeni rica ederim.hiç biri olmuyormalesef