- 21 Şub 2017
- 16
- 10
- 3
- 34
Evet sitede mevcut arama yaparak bulabilirsiniz.sp flashtool link var mıson sürüm için
Evet sizin cihazınız farklı bir ana karta sahip. Sizin cihazınızın yazılımını bulmak için. Burada bulunan konuyu inceleyin ve cihazın ana kart resimlerini konuya atın. Resimler ne kadar net ve ana kart arka ve ön yüzündeki yazıları çekip konuya atarsanız yardımcı oluruz.cihazın içini açtıgımda cihazın işlemcisi MT8125K olarak gördüm adminin paylaştıgı rom MT6589 rom uyuşmazlığı olabilir mi ? Son sürüm Flashtool ile zaten kurulum yapılamıyor scatter dan gösterdiğinde uyarı veriyor rom u kabul etmiyor ya da ben mi yanlış bir işlem yapıyorum ?? çözemedim.
Buradaki yazılarla ile pek birşey bulamadım. Muhtemelen cihazın arka tarafında da yazılar var. Onları da görmek lazım. Ayrıca dokunmatik ve ekran filmlerinin üzerindeki yazıları da çekip konuya atarsanız daha iyi olur. Bu arada bu yapacağınız işlemlerden oluşacak olumsuzluklardan ben ve mobilkulup sitesi sorumlu değildir. O yüzden dikkatlice sökün ve toplayın. Bu ana kart ve bilgiler, yazılar ile araştırma yapacağız ama bu demek değildir illa yazılım bulunacak. O yüzden biraz sabırlı olmanız lazım.cihaza ait fotograflar ekte
sp flashtool link var mıson sürüm için
Hemen.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.da bir yazılım mevcut.
Nedir neyin nesidir bir bilgim yok.
İndirip kontrol edebilir misiniz?
Bendeki Gigaset MT8125K işlemciye sahipmiş. O zaman bu cihazlar 830 değil.
MT6589 işlemci, MT8125K işlemcinin muadiliymiş anladığım kadarıyla. Elimdeki cihaz 830 modeli. Zannediyorum bendeki arıza işlemci arızası.Olabilir.
Cihazın modelini tespit edebildiniz mi?
Olabilir abi bazı mtk işlemciler bir birinin muadili oluyor.MT6589 işlemci, MT8125K işlemcinin muadiliymiş anladığım kadarıyla. Elimdeki cihaz 830 modeli. Zannediyorum bendeki arıza işlemci arızası.
Bu şekilde hata veriyorFlastool dan scatter seçip download deyip sonra tableti bağlayınca yazılımı atmaya başlamıyor hiç
Bu şekilde hata veriyor
kardesler bu rom farklı model ıcın gıgasette ıslemcı MT8125 dir rom farklıdır yonetıcı arkadaslar okuyunuz. arkadaslara hakaret etmeyınız yorum yazanlar haklı bakınız
Gigaset QV830, global olarak 200 Euro’luk fiyat etiketine sahip bir ürün.
Ürünün teknik özelliklerine baktığımızda ARM Cortex A7 mimarisine sahip 1.2 GHz hızında çalışan MediaTek’in MT8125 işlemcisi kullanıldığını görüyoruz. Grafik işlemci olarak cihazın çözünürlüğüne yeterli güce sahip olan PowerVR SGX544 MP kullanılmış.
1 GB DDR3 ve 8 GB dahili hafızanın olduğu cihazın ekranı ise 8 inç boyutunda, 4:3 oranda 1024 x 768 piksel çözünürlüğünde. Buradaki ayrıntı ise ekranın 256K yani 18 bit renk destekliyor oluşu.
kaynak shiftdelete