- 27 Ara 2016
- 19
- 11
- 3
- 35
a101 malı tabletin yazilimsal sorunları vardı.usb ile windows 10 kurdum. sitesindende dokunmatik driver i ni indirip kurduk dokunmatik çalışmıyor fabrika çıkışlı windows 10 img. Elinde olan var mı? Zira servis kendi yazilimini paylaşmiyor
a101 malı tabletin yazilimsal sorunları vardı.usb ile windows 10 kurdum. sitesindende dokunmatik driver i ni indirip kurduk dokunmatik çalışmıyor fabrika çıkışlı windows 10 img. Elinde olan var mı? Zira servis kendi yazilimini paylaşmiyor
Hometech kendilerinin sıkıştırılmış window 10 kullandıklarını bu modelin yazılımını paylaşmadıklarını belirtti hometech biraz bencil servisi çalıştıracak belli kiSitesine girip mail atın muhtemelen yardımcı olacaklardır.
Ben bu cihaza sıfır kurulum yaptım kendi sayfası üzerinden belirtilen driver yüklemesini gerçekleştirdim sonuç olarak sadece şunu merak ediyorum windows 10 pc versiyonu ile bu tablette kullanılan windows 10 sürümü farklı mı oluyo onu anlayamadımCihazın yazılımı ne yazık ki bende yok.
Yaşadığınız dokunma paneli sorununu farklı bir cihazda zamanında bende yaşamıştım.
Bir kaç sürücü yükleme işleminden sonra başarılı olmuştum.
Lakin bu işlemleri yaparken de cihaza yeniden işletim sistemi yüklemem gerekmişti.
Sürücülerin bazıları kaldırma işlemlerinde tam olarak kaldırılmıyor olabilir.
Sürücü kaldırma işleminden sonra artık dosyalar kalabiliyor olabilir.
Bütün bunlarla birlikte yeni sürücülerin dosyaları bazen eski sürücülerin dosyaları ile değişmiyor olabilir.
Yukarıdaki nedenlerden dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Size önerim önce cihazınıza temiz bir kurulum yapmanızdır.
Daha sonraBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.cihazınızın sürücülerini indiriniz.
Dokunma paneli sürücülerini en sona bırakarak diğer sürücüleri yükleyiniz.
Yükleme işleminden sonra cihazınızı yeniden başlatınız.
Son olarak Wi101 TP Driver isimli klasördeki install dosyasını yönetici olarak çalışınız.
(Klasik yöntemlerle sürücü yüklemesi yapmayınız.)
Yükleme işleminden sonra büyük olasılıkla dokunma paneli sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.
Yine olmazsa, KMDF HID Minidriver for Touch I2C Device ibaresi ile arama yapınız ve bulduğunuz sürücüleri tek tek deneyiniz.
Ben bu cihaza sıfır kurulum yaptım kendi sayfası üzerinden belirtilen driver yüklemesini gerçekleştirdim sonuç olarak sadece şunu merak ediyorum windows 10 pc versiyonu ile bu tablette kullanılan windows 10 sürümü farklı mı oluyo onu anlayamadım
Öncellikle paradox hocam en basite indirgenmiş anlatım için çok tşkr ederim sorun çözüldü tamire gelen aynı model cihaz üzerinden img. yedek aldım sonra yedeği alıp çalışmayan cihaza yedeği geri yükledim hepsi bu kadar.Aldığım yedeğe ihtiyacı olan arkadaşlar var ise bu konu altından yazarlarsa paylaşalım ki istelir görülsün.Halka hizmet hakka hizmettir
Öncellikle paradox hocam en basite indirgenmiş anlatım için çok tşkr ederim sorun çözüldü tamire gelen aynı model cihaz üzerinden img. yedek aldım sonra yedeği alıp çalışmayan cihaza yedeği geri yükledim hepsi bu kadar.Aldığım yedeğe ihtiyacı olan arkadaşlar var ise bu konu altından yazarlarsa paylaşalım ki istelir görülsün.Halka hizmet hakka hizmettir
Merhabalar. Benimde wi101 in yedeğine ihtiyacım var. Aldığın yedeği banada verebilirmisin?
yardımların için şimdiden teşekkürler.
Windows 10 İmage dosyası;
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Hayır. Tabletler için w10 imaj dosyası.
şimdi yedeğe baktım 8gb parti parti yüklemek lazım onun içinde vakit yok iş yerim manisada flash belleğe atabilirim anca bu siteye özel ücret filanda istemiyorum isteyen msj olarak ulaşsın
şimdi yedeğe baktım 8gb parti parti yüklemek lazım onun içinde vakit yok iş yerim manisada flash belleğe atabilirim anca bu siteye özel ücret filanda istemiyorum isteyen msj olarak ulaşsın
symbazz bu dosyaları indirdim ama kuramadım. içinde çince bi kılavuz var tarif edilenleri yapdım ama olmadı
flah bellegi boot ekranında görmüyor.