Cihaz Orjinal HTC, MTK Sekmesinde yazamazsınız![]()
Duygularıma tercüman oldun ustamNasıl yapılacağını da söyleseydiniz bari.
Duygularıma tercüman oldun ustam
Box olmadan da repair yapılıyor.
Çok Sağol Hocam bilgilendirmen için DeneyeceğimÖncelikle elinizde bst yada chimera varsa işlem daha kolay olur eğer cihaz qualcom işlemciye sahipse s-off yapıp direk cmd üzerinden fastboot modda yazabilirsiniz box olmadan cihaz s-off ise cmd üzerinden yazınız sizin cihazınız qualcom o yüzden yazmamış fastboot modda bu komutlarla deneyin yada qcn düzenleyip cihaza geri yükleyin
# fastboot getvar imei *sımdıkı mevcut imei gosterır*
# fastboot oem writeimei *IMEI NUMARASINI YAZ ENTER DE İŞLEM OK.
Öncelikle elinizde bst yada chimera varsa işlem daha kolay olur eğer cihaz qualcom işlemciye sahipse s-off yapıp direk cmd üzerinden fastboot modda yazabilirsiniz box olmadan cihaz s-off ise cmd üzerinden yazınız sizin cihazınız qualcom o yüzden yazmamış fastboot modda bu komutlarla deneyin yada qcn düzenleyip cihaza geri yükleyin
# fastboot getvar imei *sımdıkı mevcut imei gosterır*
# fastboot oem writeimei *IMEI NUMARASINI YAZ ENTER DE İŞLEM OK.
htc 828 de aynı sorunu yaşıyorum. işlemci mtk mt6753. aynı hatayı veriyor. ne yapmam gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1932
Cracklı box kullanıyorsunuz sanırım ondan hata alıyorsunuz.
arkadaşlar sorunun tam olarak ne olduğu çözemedim. Cihazı rootladım sıfırladım tekrar rotladım ama plakayı yazmıyor bir türlü.
kardeşim cihaz mtk işlemcili değilmiş elimde bulunan box sorunu çözmeye yetmiyor hocam o yüzden iade ettimhocam sorunu çözebildin mi. bende 828 de aynı hatayı alıyorum.
kardeşim cihaz mtk işlemcili değilmiş elimde bulunan box sorunu çözmeye yetmiyor hocam o yüzden iade ettim
hocam kaldırmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim yardımcı olan çıkmayınca iade ettik mecburBox olmadan bootloader kilidini kaldırarak,
fastboot modunda imei repair işlemi yapılabilirdi.
Neyse , geçmiş olsun.
hocam kaldırmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim yardımcı olan çıkmayınca iade ettik mecbur
yakinen takipçisi olacam ustamAnlatıma ait bir konu açacağım yakın zamanda.
htc modellerine s-off yapmadan yazılmaz ustam mtk modeli değil 820 xtc chimera bu gibi boxlar gerekir.Anlatıma ait bir konu açacağım yakın zamanda.