sürekli olarak sim kart devre dışı kalıyor akşamdan beri sorun ne anlamış değilim![]()
![]()
Bende sıkıntısız açılıyor fakat stock ve custom romu kurduktan sonra donma ve kapanmalar meydana geliyor yardımcı olabilir misiniz ?
Başka rom bulamıyorum bildiğiniz başka siteler var mı ?Cihazınızda Isınma sorunu varsa, muhtemelen ana kartında problem vardır. Konunun başında da belirttiğim gibi bu cihazlar ana kart problemlidir.
Başka rom bulamıyorum bildiğiniz başka siteler var mı ?
ayrıca firmware güncellersem düzelir mi ?
A51_UL SHİP S-ON
HBOOT 3.19.0.0000
RADIO-01.01.010_U10305041_08.01.50512
Bunlar özellikleri konu başlığındaki ile aynı
demek istediğim başka stock veya custom rom bulamadım bu konudaki romlar da 4 dk sonra donup yeniden başlatıyor
Os değerinin karşısı boş görünüyor
cihaz unlocked ve twrp yüklü
her ikisini de denedim Çalışıyorlar fakat 4 dk sonra donuyor ve restart atıyorlar
İlk alındığı zamanki stock romunda herhangi bir sıkıntısı yoktu bulabilirsem onlardan bulmaya gayret göstereceğim. Ayrıca zaman ayırdığın için teşekkür ederim.Dediğim kardeşim sorunun yazılımsal değil. Boş yere yazılım arama bence, sorunun donanımsal gibi görünüyor.
Çünkü bu yazılımlar, konuyu okuduysanız daha önceki yorumlarda da yazılımın sağlam olduğunu çalıştığını söylediler. Bizzat benimde denediğim yazılımlar bende de çalıştı. O Yüzden zaten yandex diskime upload ettim.
Telefonunuzun garantisi varsa, garantiye verin. Yoksa güvendiğiniz bir özel teknik servise verin ve yaptığınız işlemleri anlatın. Teknik servisler, ellerinde batarya vesaire varsa deneme yaparlar. Yada başka sorunu varsa size bilgi verirler.
İlk alındığı zamanki stock romunda herhangi bir sıkıntısı yoktu bulabilirsem onlardan bulmaya gayret göstereceğim. Ayrıca zaman ayırdığın için teşekkür ederim.