- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Google'da arat htc s off nedir diye çıkar.Tam anlamadım hocam. Tekrar unlocked yapabilirim ama indirdiğim 5.1.1 romunu kuramadım o şekilde de. Sanırım rom da sıkıntı vardı.
Google'da arat htc s off nedir diye çıkar.Tam anlamadım hocam. Tekrar unlocked yapabilirim ama indirdiğim 5.1.1 romunu kuramadım o şekilde de. Sanırım rom da sıkıntı vardı.
Uyar yükleme yapabilirsiniz.S.a bu paylaştıgınız firmware bu modele uygunmu acaba cihaz 820n tek sim bootloader yüksek galiba bu cihazın uyum saglarmı acaba teşekkürler
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 3.19.0.0000
(bootloader) version-baseband: 01.01.010_U10305041_08.01.50512
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.17.401.3
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: CC536YC02813
(bootloader) imei: 357**************
(bootloader) imei2: Not Support
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: a51_ul
(bootloader) platform: hTCBmsm8939
(bootloader) modelid: 0PFJ40000
(bootloader) cidnum: HTC__M27
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 0mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: 1be89947
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
(bootloader) mfg-name: 1001
all: Done!
finished. total time: 0.078s
Eger android 6.0.1 sürümünde iseniz downgrade yapmak için s off olması lazım cihazınızın. Cihazınız s off ise 5 sürümü yazılımını paylaşırım.Orijinal 5.1.1 yazilimini nerden bulabilirim?
S off şuan. Bootloader kilidini aktiflestirdim ve stock recovery kurdum.Eger android 6.0.1 sürümünde iseniz downgrade yapmak için s off olması lazım cihazınızın. Cihazınız s off ise 5 sürümü yazılımını paylaşırım.
O zaman android 5 sürümünü birazdan paylaşayım. Cihazın tam bilgilerini öğrenmek açısından cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın. Çıkan ekranın resmini konuya atın veya yazılanları konuya yazın.S off şuan. Bootloader kilidini aktiflestirdim ve stock recovery kurdum.
Pardon hocam yanlış yazmışım yukarıda. Bootloader kilidi unlocked ve twrp recovery var. S off olması için bootloader kilidini aktifleştirmem ve stock recovery mi kurmam lazım?O zaman android 5 sürümünü birazdan paylaşayım. Cihazın tam bilgilerini öğrenmek açısından cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın. Çıkan ekranın resmini konuya atın veya yazılanları konuya yazın.
Sen s off yapamazsın. S off yapmak için Xtc2clip Box ve bir kaç ücretli yöntem vardır. Google'da s off nedir diye aratırsanız çıkar. İlk önce s off nedir öğrenin.Pardon hocam yanlış yazmışım yukarıda. Bootloader kilidi unlocked ve twrp recovery var. S off olması için bootloader kilidini aktifleştirmem ve stock recovery mi kurmam lazım?
S-off yazıyorum Google'a zaten. Bootloader kilidini kaldırınca s-off olduğunu söyleyip bootloader kilidini kaldırmayı anlatıyorlar.Sen s off yapamazsın. S off yapmak için Xtc2clip Box ve bir kaç ücretli yöntem vardır. Google'da s off nedir diye aratırsanız çıkar. İlk önce s off nedir öğrenin.
S off farklı birşey, bootloader unlock farklı birşey. Bootloader unlock yapmak cihazı s off yapmaz. Dediğim gibi cihazın s off olması için farklı yöntemler var. Çoğu ücretli yöntem ücretsiz sizin yapabileceğiniz bir yöntem değil.S-off yazıyorum Google'a zaten. Bootloader kilidini kaldırınca s-off olduğunu söyleyip bootloader kilidini kaldırmayı anlatıyorlar.
S-off olayını anladım şimdi. O dediğiniz aparat 550 lira civarı. Başka türlü dusuremez miyim bunu? HTC çok zorlaştırmıştır işi.S off farklı birşey, bootloader unlock farklı birşey. Bootloader unlock yapmak cihazı s off yapmaz. Dediğim gibi cihazın s off olması için farklı yöntemler var. Çoğu ücretli yöntem ücretsiz sizin yapabileceğiniz bir yöntem değil.
S-off olayını anladım şimdi. O dediğiniz aparat 550 lira civarı. Başka türlü dusuremez miyim bunu? HTC çok zorlaştırmıştır işi.
Şuan 6.0.1 var performans sorunları olduğu için 5.1.1 e düşürüp cyanogenmod kurmak istiyorumBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan siteden ücretli şekilde yaptırabilirsiniz. Gerekli açıklamalar sitede mevcuttur. Sizin şu an android sürümünüz nedir? Ve hangi sebepten dolayı android 5 yüklemek istiyorsunuz?
Konu başında ilk mesajda custom rom paylaştım. İşinizi görecek bir custom rom. Kullanıcı yorumları iyi yöndeydi. Ayrıca cm rom bildiğim kadarı ile bu cihaz için yok. Siz nerden buldunuz cm rom?Şuan 6.0.1 var performans sorunları olduğu için 5.1.1 e düşürüp cyanogenmod kurmak istiyorum
O verdiğiniz custom rom u kullanıyorum. Ama takılmalar çok sık devam ediyor. Cm romunu da xda a buldum.Konu başında ilk mesajda custom rom paylaştım. İşinizi görecek bir custom rom. Kullanıcı yorumları iyi yöndeydi. Ayrıca cm rom bildiğim kadarı ile bu cihaz için yok. Siz nerden buldunuz cm rom?
Ben konuda link felan görmedim.O verdiğiniz custom rom u kullanıyorum. Ama takılmalar çok sık devam ediyor. Cm romunu da xda a buldum.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Evet Geliştirici bunun Tomal's rom'dan yola çıkarak yaptığını söylüyor. Ama test amaçlı bir custom rom, onun için ne kadar sağlıklı olur bilemem. Yorumları pek okumadım ama baya bir yorum atılmış. Siz bu cm 12.1 rom'u cihaza yüklemeye çalıştınız mı?Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.linkte var hocam.