- 16 Kas 2017
- 40
- 15
- 8
- 33
Cihazı fastboot moda al cmd komutları sırası ile
adb shell
su
echo –ne ‘\x00\x00\x00\x00’ | dd of=/dev/block/mmcblk0p2 bs=1 seek=33796
error: device not found
Cihazı fastboot moda al cmd komutları sırası ile
adb shell
su
echo –ne ‘\x00\x00\x00\x00’ | dd of=/dev/block/mmcblk0p2 bs=1 seek=33796
Cihazı görmedi mi? S off olmadığın için muhtemelen locked olmuyor. Mecburen relocked yapacaksın. Ama İlk önce stock recovery flashla sonra kilit kapanırsa stock recovery yüklemesi olmaz.error: device not found
Cihazı görmedi mi? S off olmadığın için muhtemelen locked olmuyor. Mecburen relocked yapacaksın. Ama İlk önce stock recovery flashla sonra kilit kapanırsa stock recovery yüklemesi olmaz.
İndirdiğiniz stock recovery dosyasını açın ve resim atın.
Bir önceki mesajımdaki dosyayı indir. Ve içine recovery dosyasını at sonrasında dosyanın resmini at. Resimdeki gibi olacak.sizin verdiğiniz yandexteki dosyayı indirdim. rar açıp onu alıntı yapmamı mı istiyorsunuz?
Bu dosyanın içinde komut penceresini açın ve cihazı fastboot moda alıp stock recovery yüklemesi yap.
Bu dosyanın içinde komut penceresini açın ve cihazı fastboot moda alıp stock recovery yüklemesi yap.
Tekrar deneyin. Sonuç yazın.Daha önce de denemiştim şu yazıda kaldı: sending 'recovery' (31340 KB)...
Tekrar deneyin. Sonuç yazın.
Sanmam os sürümü olmadığı için cihaz muhtemelen yükleme yapmıyor. İstersen cihazı relocked yap original stock rom denemesi yap. Komut fastboot oem lockAynı değişmedi. Farklı bir recovery deneyelim mi
Sanmam os sürümü olmadığı için cihaz muhtemelen yükleme yapmıyor. İstersen cihazı relocked yap original stock rom denemesi yap. Komut fastboot oem lock
Öyle dene stock recovery yüklemeyiadb devices komutu verdiğimde cihaz fastboot modunda iken görmüyor ama reboot yaptığımda görüyor cihaz açıkken
Öyle dene stock recovery yüklemeyi
Fastboot modda hiç bir şekilde yükleme yapmıyor mu? Sen twrp nasıl yükledin?Açıkken mi anlamadım
Fastboot modda hiç bir şekilde yükleme yapmıyor mu? Sen twrp nasıl yükledin?
Başka android 6.0.1 stock recovery olarak arat ve onu dene istersen. A51_ul 6.0.1 stock recovery yaz bulursun.Ben de onu düşündüm. Twrp aynı bu şekilde yükledim sorunsuz yükledi. Fastboot modda yani
Başka android 6.0.1 stock recovery olarak arat ve onu dene istersen. A51_ul 6.0.1 stock recovery yaz bulursun.
Şu anda original recovery yüklendi. O menü recovery menüsüKabloyu değiştirip tekrar denedim ve şimdi twrp gelmiyor. Ünlem işaretli telefon var. Kendi recovery menüsüne nasıl giriyoruz deneyeyim çalışıyor mu
Sadece ünlem var. Daha önce tuşlara basarak girmiştim bi şekilde yazılı yere. Hepsine mi basıyoruz?Şu anda original recovery yüklendi. O menü recovery menüsü