- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Ses yükseltme ve on-off tuşuna basın recovery menüsünün yazıları belirecek.Sadece ünlem var. Daha önce tuşlara basarak girmiştim bi şekilde yazılı yere. Hepsine mi basıyoruz?
Ses yükseltme ve on-off tuşuna basın recovery menüsünün yazıları belirecek.Sadece ünlem var. Daha önce tuşlara basarak girmiştim bi şekilde yazılı yere. Hepsine mi basıyoruz?
Yazılar gelmiyor telefonu açıyorSes yükseltme ve on-off tuşuna basın recovery menüsünün yazıları belirecek.
Şu an yüklendi bence recovery ama emin olmak için fastboot moda aç oradan gir recovery bölümüneYazılar gelmiyor telefonu açıyor
Evet oradan giriyorum yine ses tuşlarıylaŞu an yüklendi bence recovery ama emin olmak için fastboot moda aç oradan gir recovery bölümüne
Normal recovery açılıyorsa original recovery o zaman stock rom yüklemesi yapabilirsiniz. Ama İlk önce cihazınızın unlock olayını relocked yapın.Evet oradan giriyorum yine ses tuşlarıyla
Konu başında bulunan stock rom indir ve hafıza kartına at sonra fastboot modda cihazı açıp yükleme yap. Şarjın full olsun.relocked yaptım
Kaç dakika sürüyor bu rom yüklemesi? Benimki 20 dakikadır aynı yeri tekrar ediyor gibi.Konu başında bulunan stock rom indir ve hafıza kartına at sonra fastboot modda cihazı açıp yükleme yap. Şarjın full olsun.
Bazen 30 dakika veya daha fazla sürer.Kaç dakika sürüyor bu rom yüklemesi? Benimki 20 dakikadır aynı yeri tekrar ediyor gibi.
Tam şimdi değişti. Rom yüklemeden önce telefon açılmıyordu sadece Hboot menü çalışıyordu. Ben de nasıl olsa düzelir diye yüklemeye geçtim inşallah sorun yokturBazen 30 dakika veya daha fazla sürer.
Yükleme bitti açıldı kurulumu yaptım falan Hboot menüye girdim ve OS sürümü de görünüyor artık, ama şu recoverynin içine giremedim halaBazen 30 dakika veya daha fazla sürer.
Tamam olmuş, geçmiş olsun. Recovery girmek için google ve youtube da videolar izleyebilirsin. Artı şu an kendi stock recovery kuruldu yüklediğin yazılım sayesinde. Bundan sormadı reset atma açma kapama vesaire varsa kontrol etmek sana kaldı. Fastboot görüntüsünü bir atarmısın.Yükleme bitti açıldı kurulumu yaptım falan Hboot menüye girdim ve OS sürümü de görünüyor artık, ama şu recoverynin içine giremedim hala
Telefonunuzu kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın. Çıkan ekran resmini konuya atın bakalım yardımcı olayım.Şu an dosyaları indiriyorum.Telefonum bir aydır boot ekranında kaldı.Bakmadığım yer,izlemediğim video kalmadı yapam adım.İnşallah bu sefer olacak.Eğer sizin sayenizde yaparsam inanın çok büyük minnet duyacağım size.Ancak benim cihaz usb debug seçeneği kapalı malesef.Bu durumda yüklenir mi?Cihaz şu an hboot bölümünde relocked ve s-on
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sabahtan beri uğraştınız ilgilendiniz. Yeniden root atmak istediğimde falan sizin verdikleriniz uyumlu kullanabilirim dimi?Tamam olması gereken budur. Şu anda cihazınızın stock android 6 sürümünde ve en son android 6 geldi. Üstü yok gelmedi.
Sizin telefon usb ayıklama açık mıydı kapalı mıydı?Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sabahtan beri uğraştınız ilgilendiniz. Yeniden root atmak istediğimde falan sizin verdikleriniz uyumlu kullanabilirim dimi?
Fastboot işlemi falan yapıyorsanız hep açık olması lazım. Onun açık kalmasının bi zararı yok zaten açık kalsınSizin telefon usb ayıklama açık mıydı kapalı mıydı?