- 19 Ara 2017
- 20
- 19
- 3
- 27
Cihazı relocked yaptın mı? Bide hafıza kartını değiştirdin mi?Abi simdide farkli bir hata veriyo large image falan diyor :/
Cihaz şu an relocked durumda mı? Bunu anlamak için cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın ve çıkan yazıların en üstte pembe ile unlock lock veya relock yazar. Hangisi yazıyor?Relocked nasil m abi farkli hafiza karti aldim abi sandisk 16 fat 32 imis zaten ama bende bicimlendirdim abi saglam yani
Unlocked yaziyor abiCihaz şu an relocked durumda mı? Bunu anlamak için cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın ve çıkan yazıların en üstte pembe ile unlock lock veya relock yazar. Hangisi yazıyor?
Onu relocked yapıp yazılımı öyle yüklemen gerek. Relock yapmak için cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın. Sonra pc'ye bağlayın fastboot yazısının üstüne gelin ve onaylayın. Sonra cmd ekranınını bu komutu girin. fastboot oem lock sonra enter deyin. Cihazı kapatıp açın ve tekrar fastboot ekranında relock olmuşmu diye kontrol edin.Unlocked yaziyor abi
Abi cmd soyle bir sey cikariyorOnu relocked yapıp yazılımı öyle yüklemen gerek. Relock yapmak için cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın. Sonra pc'ye bağlayın fastboot yazısının üstüne gelin ve onaylayın. Sonra cmd ekranınını bu komutu girin. fastboot oem lock sonra enter deyin. Cihazı kapatıp açın ve tekrar fastboot ekranında relock olmuşmu diye kontrol edin.
Abi cmd soyle bir sey cikariyor
abi dosyayı indirdim fakat uygulama gıbı bırsey degılkı yanı acılan bırsey degıl bana bırlıkte ac gelıyor ne ıle acacagım bunuBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan dosyayı indir ve onun içinde klavyede shift tuşuna basılı tutarken mouse ile sağ tıklayın ve komut penceresini burada aç deyin. Komutları öyle deneyin.
Rar ile çıkar sarı bir klasör olacak. Onun içinde komut penceresini aç.abi dosyayı indirdim fakat uygulama gıbı bırsey degılkı yanı acılan bırsey degıl bana bırlıkte ac gelıyor ne ıle acacagım bunu
yemın ederım kafayı yıcem abı bende cmd degıl farklı bı dosya acılıyo abı cmd ye benzıyo wındows powershell dıye oraya yazıyom olmuyo abı nasıl olacak bu yaRar ile çıkar sarı bir klasör olacak. Onun içinde komut penceresini aç.
Sen w10 kullanıyorsun ondan öyle oluyor.yemın ederım kafayı yıcem abı bende cmd degıl farklı bı dosya acılıyo abı cmd ye benzıyo wındows powershell dıye oraya yazıyom olmuyo abı nasıl olacak bu ya
((((((
Flash arızası yada batarya arızası var cihazda.abi o yukleme tamamlandı fakat yine tel kendini resetliyor