- 19 Ara 2017
- 20
- 19
- 3
- 27
yani hiçbir türlü açılmayacakmı bu durumda ne yaptırabılırım acaba ?Flash arızası yada batarya arızası var cihazda.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yani hiçbir türlü açılmayacakmı bu durumda ne yaptırabılırım acaba ?Flash arızası yada batarya arızası var cihazda.
şimdi yapmam gereken sey nedir peki acaba yine bi cep şubeye götürmem lazım değil mi ?Flash arızası yada batarya arızası var cihazda.
Valla bu model çok sıkıntılı. Batarya arızası kronik. Serdar' ın yaptığı şeyler sorunu çözmediyse, ben bunun üstüne birşey ekleyemiyeceğim. İnşallah düzelir.şimdi yapmam gereken sey nedir peki acaba yine bi cep şubeye götürmem lazım değil mi ?
Allah serdar abiden de sizden de razı olsun gercekten serdar abi cok ugrasti tesekkur ederim simdi ki korkum ise acaba batarya degistirince duzelecekmiValla bu model çok sıkıntılı. Batarya arızası kronik. Serdar' ın yaptığı şeyler sorunu çözmediyse, ben bunun üstüne birşey ekleyemiyeceğim. İnşallah düzelir.
Telefoncuların bazılarının elinde çıkma vardır. Rica edersiniz.Allah serdar abiden de sizden de razı olsun gercekten serdar abi cok ugrasti tesekkur ederim simdi ki korkum ise acaba batarya degistirince duzelecekminereden baksan bi 60 70 lira
![]()
Erhan kardeşim bu cihazlar kronik ana kart arızalı dır. Hem konu başında hemde diğer yorumlarda bunu belirtiyor herkes. Batarya vesaire olacağını sanmıyorum çünkü bende çok uğraştım ve denemediğim şey kalmamıştı. Batarya vesaire hepsini denedim ama cihaz he reset atıp durdu. Ama cihaz ile illa uğraşacağım dersen cihazı tekrar unlock yapıp twrp yükleyip sonra custom rom kurulumu veya twrp backup yüklemesi yap.Allah serdar abiden de sizden de razı olsun gercekten serdar abi cok ugrasti tesekkur ederim simdi ki korkum ise acaba batarya degistirince duzelecekminereden baksan bi 60 70 lira
![]()
Telefoncuların bazılarının elinde çıkma vardır. Rica edersiniz.
Öyle iyi kalpli telefoncular kaldı mı yahu?
Sonuncusunu Çanakkale'de defnettiler diye duymuştum.
Büyük ihtimal bataryadan olabilir. Batarya denemişmiydiniz?Merhaba. Telefonumda şöyle bir sorun var. Şarjı %100 ken bile denedim sonuç aynı. Telefonu normal kapatıyorum veya yeniden başlat diyorum ama telefon açılmıyor. Şarj cihazını bağlayıp 10-15 dk bekleyince açabiliyorum anca. Şarja bağlayınca sadece bildiirim ledi yanıp sönüyor 10dk boyunca. Ondan sonra ekran açılıyor pil simgesi geliyor. Açma tuşuna basılı tutunca açılıyor. Bu sorunun kaynağı nedir?
Konu başında da belirttim bu cihazların çoğu ana kart arızalı. Onun için pek fayda edeceğini sanmam.Bataryayı yeni değiştirdiö 1-2 hafta oldu
Edit:Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yazanlar mantıklı mı?
Bataryayı yeni değiştirdiö 1-2 hafta oldu
Edit:Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yazanlar mantıklı mı?
Orada yazanları uygulayınca cidden açılışa etkisi oldu
Bu seride ve bir kaç seride böyle kronik sorun var. Özellikle bu a51_ul serisi büyük problem.Sanırım HTC bu cihazı insanlar çile çeksinler diye üretmiş.