- 3 Ocak 2017
- 1,011
- 840
- 113
- 39
Merhaba arkadaşlar bir kaç günden beri u8666e-1 rom arıyorum. Fakat hiçbir yerde bulamadım. Elinde rom olan varsa paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar bir kaç günden beri u8666e-1 rom arıyorum. Fakat hiçbir yerde bulamadım. Elinde rom olan varsa paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim. Bir deneyeyim. Daha önce denediğim u8666-1 yazılımlarını yükleyemedim. İnşallah bu yüklenir.
Biraz önce denedim. Maalesef hata verdi. Yine de teşekkür ederim. u8666e-1 olması lazım.
Çok teşekkür ederim. Hemen indirmeye başladım.Aradığımız yazılımBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan yazılım sanırım.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Çok teşekkür ederim. Hemen indirmeye başladım.
Ardınıza bakmadığınıza göre sorununuz çözülmüş sanırım.
Aksi halde burada yardım bekliyor olurdunuz.
Ücretli sistem Şart
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Açıkcası ne yazacağımı bilemiyorum.
Haklısın. Ben biraz farklı düşünmüşüm. Ben rom dosyasını arıyordum. Sen de rom dosyasını paylaştın. Yani sorunu çözdün. Ben de teşekkür ettim ve rom dosyasını indirmeye başladım.En azından sorunun çözülüp çözülmediği hakkında bilgi verebilirsiniz.
Böylece sizinle aynı sorunu yaşayanların konu hakkında bir fikir sahibi olmalarını sağlayabilirsiniz.
Haklısın. Ben biraz farklı düşünmüşüm. Ben rom dosyasını arıyordum. Sen de rom dosyasını paylaştın. Yani sorunu çözdün. Ben de teşekkür ettim ve rom dosyasını indirmeye başladım.
Tekrar teşekkür ederim.
Huawei U8666E-1 rom dosyası için teşekkür ederim. Telefona hatasız bir şekilde yükledim. Herhangi bir sorun kalmadı. Lütfen konu başlığını çözüldü olarak düzeltir misin?
Yardımların için teşekkür eder,
iyi sorunun da çözümün de bol olduğu forumlar dilerim.