cepci39 Yeni üye Kayıtlı üye 20 Eki 2017 1 0 1 41 20 Eki 2017 #1 merhaba arkadaşlar öncelikle sitede yeniyim elimde huawei g610 u 30 var rom atmaya çalışırken fail hatası alıyorum sp flash toll ilede olmadı bilgilerinizi alabilirmiyim ?
merhaba arkadaşlar öncelikle sitede yeniyim elimde huawei g610 u 30 var rom atmaya çalışırken fail hatası alıyorum sp flash toll ilede olmadı bilgilerinizi alabilirmiyim ?
silivriserdar Çalışkan üye Yasaklı üye 23 Ara 2016 4,452 3,507 163 41 20 Eki 2017 #2 cepci39' Alıntı: merhaba arkadaşlar öncelikle sitede yeniyim elimde huawei g610 u 30 var rom atmaya çalışırken fail hatası alıyorum sp flash toll ilede olmadı bilgilerinizi alabilirmiyim ? Genişletmek için tıkla ... Konunuzu yanlış yere açmışsınız taşıdım. Sorununuzla ilgili hangi hatayı alıyorsunuz. Ayrıca htc bölümünde cihazınızla ilgili konu var bakabilirsiniz.
cepci39' Alıntı: merhaba arkadaşlar öncelikle sitede yeniyim elimde huawei g610 u 30 var rom atmaya çalışırken fail hatası alıyorum sp flash toll ilede olmadı bilgilerinizi alabilirmiyim ? Genişletmek için tıkla ... Konunuzu yanlış yere açmışsınız taşıdım. Sorununuzla ilgili hangi hatayı alıyorsunuz. Ayrıca htc bölümünde cihazınızla ilgili konu var bakabilirsiniz.