Arkadaşlar telefonum Fastboot&Rescue Mode a giriyor.
(Pc ye kablo ile bağlı iken) Hsuite'de otomatik açılıyor ama Hsuite'de sistem kurtarma kısmında ne yazık ki kurtarma kısmında kalıyor
Telefonu yukarı ses tuşu ve power ile diğer modda da açamıyorum
Tek açabildiğim
Fastboot & Rescue Mode kısmı
bana yardımcı olabilecek birisi varmıdır![]()
Cihazı pc'ye bağlayıp ses kısma ve power tuşlarına bastığımda Hsuite'de otomatik açılıyor cihazla ama sistem geri yükleme kısmına tıkladığımda Hsuite'den telefonunuzu servise götürün diye yukarıya resmini koyduğum şekilde ibare çıkıyor.Hisuite desteklemiyor.
Cihazınızın sorunu nedir?
Malesef dediğiniz şeyden bende yok. Netten de fiyatlarına baktım cihazın 2.el değeri kadar neredeyse.Cihazınıza board yazılımı yüklenmesi lazım.
Bunun içinde elinizde EFT Dongle olması lazım.
Malesef dediğiniz şeyden bende yok. Netten de fiyatlarına baktım cihazın 2.el değeri kadar neredeyse.
Herhangi bir proğram vs yükleyip aparatsız (Dongle) board yazılımı yükleyebilmek mümkün değilmidir?
Peki Eft dongle olan birisi kendi pc'cine takıp team weaver ile benim pc'ye bağlansa uzaktan hallolabilecek birşey midir?Bu konuda EFT Dongle şart. şuan başka çözüm yok.
Peki Eft dongle olan birisi kendi pc'cine takıp team weaver ile benim pc'ye bağlansa uzaktan hallolabilecek birşey midir?
Fiziksel olarak Dongle ile cihaz yan yana mı olması gerekmektedir.
Uzak bağlantı ile de sorun çözülebilir.
Hamachi programı size bu konuda yardımcı olabilir.
Bu program ile üyemiz için bağlantı mı kurulacak?
Bu program görevi nedir?
Arkadaşlar teşekkürler farklı bir forumdan bi arkadaş AnyDesk'le bilgisayarıma bağlanarak cihazımı düzeltmekeye çalıştı ama Huawei'lerin özellikle Mate9 ve 10 serilerinin kronik sorunu olduğunu söylediği EMMC sorunu olebileceğini söyledi. Epey uğraştı ama cihaz açılmadı ve bende cihazı kargo ile bir servise yolladım süreci yazarım ilginiz için teşekkürler.
Huawei için önerebileceğiniz bir program var mı? P10 lite m var. Telefon yazılımın çöktü yeni yazılım atabilmem için hem boot kilidi hem frp kilitli gözüküyor. Yazılım için ikisini de açmam mı gerekiyor yoksa sadece boot kilidini açmam yeterli mi? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler. Kardeşim bende de aynı sıkıntı meydana geldi maalesef sen sorunu çözebildin mi?Arkadaşlar teşekkürler farklı bir forumdan bi arkadaş AnyDesk'le bilgisayarıma bağlanarak cihazımı düzeltmekeye çalıştı ama Huawei'lerin özellikle Mate9 ve 10 serilerinin kronik sorunu olduğunu söylediği EMMC sorunu olebileceğini söyledi. Epey uğraştı ama cihaz açılmadı ve bende cihazı kargo ile bir servise yolladım süreci yazarım ilginiz için teşekkürler.