- 3 Mar 2017
- 10
- 0
- 1
- 24
bu yazılımı atan arkadaşlar daha sonra imei yenileyip güncelleme yaptılar mı acaba cevap verirseniz sevinirim bir kaç günüm kaldı cihaz kapanacak ona göre bu yazılımı atacam
yani güncelleme geliyor değil mi bu yazılıma bende 8,0,0,140 var güncelleme almıyor bir türlüBu yazılımdan sonra IMEI Repair yapıp sonradan güncelleme yapabilirsiniz.
yani güncelleme geliyor değil mi bu yazılıma bende 8,0,0,140 var güncelleme almıyor bir türlü
sisteminiz güncel diyor güncelleme paketi görünmüyor hiçEwet alır.
bu yazılımı kurdum ama güncelleme gelmiyor nasıl güncelleme yapacaz beni aydınlatın lütfen kafayı yicem sistem güncel diyor
sisteminiz güncel diyor güncelleme paketi görünmüyor hiç
evet 9.0 istiyorum güncelleme gelsin yapmadan imei attıracam sonra güncelleyecem onun için çabalıyorum ama yapamadım dload klasörü içindeki ziplerin ikisi de kalacak mı9.0 Yüklemek istiyorsunuz. Sanırım.
evet 9.0 istiyorum güncelleme gelsin yapmadan imei attıracam sonra güncelleyecem onun için çabalıyorum ama yapamadım dload klasörü içindeki ziplerin ikisi de kalacak mı
ücreti ne kadar olacak hocamSiz IMEI Repair işlemi yapınız ben size ANE-LX2 C636 9.0 Firmware vereyim.
Yükleyiniz.
Bugün bir tane yaptım 8.0.0 da 9.0 Yükledim.
ücreti ne kadar olacak hocam