- 3 Ocak 2017
- 1,011
- 840
- 113
- 39
Ustalar lg-f670L model telefonun Türkçe dilini de içeren yazılımını arıyorum. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
hocam buna bakın biUstalar lg-f670L model telefonun Türkçe dilini de içeren yazılımını arıyorum. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
Hocam bu cihaz herhalde yanılmıyorsam k10 ve kore özel üretim. Bu cihaza türkçe için custom rom yükleyebilirsiniz. Araştırmak lazım yada geçici türkçe more locale 2 ile yapabilirsiniz.Ustalar lg-f670L model telefonun Türkçe dilini de içeren yazılımını arıyorum. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
eğer morelocre yila yapsanUstalar lg-f670L model telefonun Türkçe dilini de içeren yazılımını arıyorum. Elinde olan varsa paylaşabilir mi?
rica erdrim hocam :grinning::grinning:Herkese yardımlarından dolayı teşekkü ederim. @silivriserdar evet cihaz kore özel üretim.
Hocam bende de samsung galaxy note 4 SM-N910S kore özel üretim kullanıyorum. Kendi stock yazılımda türkçe dil yok. Bende mecburen custom rom kullanıyorum türkçe ve diğer diller mevcut. Sizde custom rom yada eft dongle varsa onunla türkçe dil eklemesi yapabilirsiniz. Yada geçici türkçe yapmayı deneyin. Onda da her cihaza tamamen türkçe yapmıyor. Denemekte fayda var. Sonuç yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin.Herkese yardımlarından dolayı teşekkü ederim. @silivriserdar evet cihaz kore özel üretim.
Hocam böyle durumlarda ben cihazın octoplus ile full yazılımını yedekleme yapıyorum. Öyle bir özellik octoplus box'ta var.İşin garip yani cihaz şu an Türkçe ve ben biliyorum ki ben bu cihaza yazılım atarsam Türkçe dili olmayacak.