- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Hocam android cihazlarda ekran gelmemesi, cihazın tepki vermemesi gibi durumlarda bataryayı çıkarıp tüm tuşlara basılı bir kaç dakika basılı tutmak işe yarayabiliyor. Fakat qualcomm işlemcili tüm cihazlarda bildiğim bir şey varsa bu tür hataların (cihazın normal kullanımda iken birden bire susması) işlemciden kaynaklanıyor olması. İşlemciye fiziksel olarak müdahale etmeden kaldırdığım cihaz nadir olmuştur. Fakat bu d320tr çok inatçı çıktı. Yarın son kez işlemciye müdahale edeceğim. Olursa oldu, yazılımsal olarak bildiğim her şeyi denedim. Forumda ki tavsiyeleri de yerine getirdim. Pes etmenin eşiğine geldim. Yarın akşama gelişmeleri buradan paylaşırım.
Sağlıcakla kalın.
Bende bugün cihazı usb ile taktım birde baktım şarj ikonu geldi. Download moda almaya çalıştım ama girmedi. İlginçtir ama yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi benim cihazda bekledikçe değişik tepkiler veriyor. Octoplus jtag ile dosyasını indirdim ve yüklemeye çalıştım ama hata verdi. Test point yapmamı istiyor. Üşenmez isem yarın da test point uçlarına müdehale ile indirdiğim repair dosyasını yüklemeye çalışacağım. Ayrıca Octoplus jtag'ta d320tr diye bir cihaz yok. Ama d320,320n,320f için var.