M mahkum_12 Yeni üye Kayıtlı üye 26 Ara 2016 12 0 1 43 14 Haz 2017 #1 My irulu tablet expro x9 kit kat a33 img dosyası lazım rom lazım x7 attım dokunmatik çalışmıyor farklı kısımlar basıyor
My irulu tablet expro x9 kit kat a33 img dosyası lazım rom lazım x7 attım dokunmatik çalışmıyor farklı kısımlar basıyor
braveturks Çalışkan üye Yasaklı üye 3 Ocak 2017 1,011 840 113 39 14 Haz 2017 #2 mahkum_12' Alıntı: My irulu tablet expro x9 kit kat a33 img dosyası lazım rom lazım x7 attım dokunmatik çalışmıyor farklı kısımlar basıyor Genişletmek için tıkla ... Tabletin anakart resimlerini paylaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için burada yer alan konuyu inceleyebilirsiniz.
mahkum_12' Alıntı: My irulu tablet expro x9 kit kat a33 img dosyası lazım rom lazım x7 attım dokunmatik çalışmıyor farklı kısımlar basıyor Genişletmek için tıkla ... Tabletin anakart resimlerini paylaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için burada yer alan konuyu inceleyebilirsiniz.
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 15 Haz 2017 #3 mahkum_12' Alıntı: My irulu tablet expro x9 kit kat a33 img dosyası lazım rom lazım x7 attım dokunmatik çalışmıyor farklı kısımlar basıyor Genişletmek için tıkla ... İhtiyacınız olan yazılımı Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. , cihazınızın seri numarası ile aratarak edinebilirsiniz.
mahkum_12' Alıntı: My irulu tablet expro x9 kit kat a33 img dosyası lazım rom lazım x7 attım dokunmatik çalışmıyor farklı kısımlar basıyor Genişletmek için tıkla ... İhtiyacınız olan yazılımı Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. , cihazınızın seri numarası ile aratarak edinebilirsiniz.