- 10 Tem 2017
- 759
- 347
- 63
- 42
Teveccühlerinize layık olabildiysek me mutlu. Umarım başka konularda da yardımcı olabiliriz.
kardeşim konuyu hortlatacağım ama benim de Navitech s125 var ve ses gelmiyor, tablet yan dönmüyor. Hard reset kabul etmiyor. Stock roma ihtiyacım var. Verdiğiniz rom uyum sağlar mı?Teveccühlerinize layık olabildiysek me mutlu. Umarım başka konularda da yardımcı olabiliriz.
kardeşim konuyu hortlatacağım ama benim de Navitech s125 var ve ses gelmiyor, tablet yan dönmüyor. Hard reset kabul etmiyor. Stock roma ihtiyacım var. Verdiğiniz rom uyum sağlar mı?
hocam karta baktım ancak o şekilde bir numara yok. Sadece Mk32 yazıyor ve tarih varBurada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
Hocam o şekilde olmuyor, yapıyorum tablet yeniden başlamadan direk kapanıyor. Hard reset ekranına hiç giremiyorum. Demek istediğim tablet açıkken usb bağlantısı ile firmware vs atmamız mümkün Olmaz mıAyarlar yedekle ve sıfırla.
kar
hocam karta baktım ancak o şekilde bir numara yok. Sadece Mk32 yazıyor ve tarih var