- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Evet arkadaşlar bilgisayarınızın işletim sistemi ve özellikleri ve hangi anti virüs Programını kullanıyorsunuz. Yada benim gibi anti virüs programı kullanmıyormusunuz. 

Ben iş yerindeki bilgisayarımda kullanmıyorum. Evde zaten linux kullanıyorum. Ama kullansan eset smart security kullanırdım.Evet arkadaşlar bilgisayarınızın işletim sistemi ve özellikleri ve hangi anti virüs Programını kullanıyorsunuz. Yada benim gibi anti virüs programı kullanmıyormusunuz.![]()
Ben iş yerindeki bilgisayarımda kullanmıyorum. Evde zaten linux kullanıyorum. Ama kullansan eset smart security kullanırdım.
Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı sıfırladıktan sonra ilk yaptığım iş kayıt defterinden windows defender'ı kapatmak oluyor. Fakat bu defa windows'u sıfırladıktan sonra defender kapatmadım. Sonra peşpeşe bana sormadan dosyalarımı silmeye başladıAynen işteki PC'de anti virüs olunca bir çok önemli programı virüs olarak algılıyor siliyor. Bir daha indirmek için uğraş. Yada antivirüs varsa PC'de devre dışı bırakmak ile uğraş. İş yerinde zaman çok önemli, müşteri beklemek istemiyor.
Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı sıfırladıktan sonra ilk yaptığım iş kayıt defterinden windows defender'ı kapatmak oluyor. Fakat bu defa windows'u sıfırladıktan sonra defender kapatmadım. Sonra peşpeşe bana sormadan dosyalarımı silmeye başladıNeler silindi bilmiyorum. Yakında anlarım...
Geçen bende kurdum görsel olarak güzel. Ama box'ları destek konusunda sıkıntı oluyor. Bide bize her türlü cihaz geliyor. O yüzden 32 bit w7 en ideali şimdilik. Ileride programlar kendini w10 için güncellerse o zaman tam manasıyla geçerim.