- 8 Şub 2019
- 24
- 5
- 3
Konu sahibinin verdiği kodlar nelerdi hocam silmek için?Poco üzerinde değil mi 10 üstünde çalıştık. Konu sahibinin verdiği diag port ve efs reset kodları sorunsuz çalışıyor. Ancak SD 865 klasik reset işlemini yemiyor. Eng verileri lazım, eng verileri ile de factory resetle bile gitmeyecek şekilde sağlam bir şekilde sonuçlanıyor
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
REPAİR YAPTINIZ GALİBA SIRALAMA NE ŞEKİLDE AÇIKLARMISINIZçok sağolun paylaşım için![]()
metodu paylaşma imkanım şu an için yok maalesef eng romun parası çıkmadı ancak beklemenizi önerebilirim metot eninde sonunda çıkacaktır.Metodu paylaşma imkanınız varmı herkes bekliyor lütfen kırıcam telefonu sıkıldık artık
Hocam ufide full yedek nasıl aldınız? Adb bölümünde cihaz açık iken alıyor edl modda alamadım?metodu paylaşma imkanım şu an için yok maalesef eng romun parası çıkmadı ancak beklemenizi önerebilirim metot eninde sonunda çıkacaktır.
edl modunda alabilmek için ufi ye kredi yükleyip bootloader yetkilendirmesi almalısınız sonra bölümleri okutup kaydedebilirsiniz.Hocam ufide full yedek nasıl aldınız? Adb bölümünde cihaz açık iken alıyor edl modda alamadım?
Her şey var hocam sadece bölümleri okutabilecegim yer nerede?edl modunda alabilmek için ufi ye kredi yükleyip bootloader yetkilendirmesi almalısınız sonra bölümleri okutup kaydedebilirsiniz.
onu bende çözdüm zaten. Ama eng parası çıkmadan paylaşım yapamam.Eng olmadan da yapanlar var
Poco da imei siliniyor mu peki sıfırlamada hocam? kimisi çift kayıt olduğunu da söylemişonu bende çözdüm zaten. Ama eng parası çıkmadan paylaşım yapamam.
Fiyat ve şehir bilgisi alabilir miyim? Bir de ilk SIM devre dışı kalıyor mu hocam?onu bende çözdüm zaten. Ama eng parası çıkmadan paylaşım yapamam.
qualcommun yeni işlemcilere entegre ettiği trustzone dan dolayı bu mümkün değil sadece tek sim çalışır.Poco da imei siliniyor mu peki sıfırlamada hocam? kimisi çift kayıt olduğunu da söylemiş
evet kalıyor ancak özel iletişim bilgisi vermek forum kuralarınca yasak keşke mesajlaşma etkin olsaydı.Fiyat ve şehir bilgisi alabilir miyim? Bir de ilk SIM devre dışı kalıyor mu hocam?
Sıfırlama da imei silinir mi peki?qualcommun yeni işlemcilere entegre ettiği trustzone dan dolayı bu mümkün değil sadece tek sim çalışır.
silinmezSıfırlama da imei silinir mi peki?