- 25 Ara 2021
- 32
- 0
- 6
- 28
Sormak istediğim bir soru var bu ses driverını manuel olarak tablete kurma gibi bir şansımız yok mu?
Sormak istediğim bir soru var bu ses driverını manuel olarak tablete kurma gibi bir şansımız yok mu?
Ölme eşeğim ölmeElbette var ama uygun sürücüyü bulamanız lazım ki o da hangisi kim bilir.
İş sadece bununla da bitmiyor, sürücü dosyalarını kopyaladıktan sonra da yazılımda bir kaç değişiklik yapmak gerekiyor.
Ölme eşeğim ölmebeats audio driver diye bir şey buldum apk root istiyor acaba bunu kursam ses gelir mi yoksa hiç uğraşmayayım mı sizce?
hocam şu an internet var youtube internet vs. akıyor vallahi tek sorun sesSes gelir mi gelmez mi bilmem ama cihazda orijinal Android 5.1 yazılımı olsa bile o cihaz size hiç bir tat vermez, veremez.
Cihazınızın donanımı oldukça eski, cihazınız internete çıkar çıkmaz uygulamalar güncellenecek ve zaten var olan kasmalar artacak.
İzlediğiniz videolar sık sık donacak, asıl çile de o zaman başlayacak diyebilirim.
hocam şu an internet var youtube internet vs. akıyor vallahi tek sorun ses![]()
Ben güncellemeden hiç bir şeyi güncellemiyor sebebini bilmiyorum tablette Kablosuz ağda oturum açın yazıyor fakat internete bağlanabiliyorumİlginç.
Cihaz fazla yıpranmamış demek ki veya Google uygulamaları henüz arka planda güncellenmemiş de olabilir.
Bliss OS nedir hocam hemen yükleyeyimŞimdi hatırladım bu cihaz Intel işlemcili.
Onun için pek sorun yaşamıyor olabilirsiniz.
Bu arada, cihazınız Intel işlemcili olduğuna göre neden cihazınızaBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yüklemeyi denemiyorsunuz?
Uygun rom varsa hemen yükleyebilirimŞimdi hatırladım bu cihaz Intel işlemcili.
Bu arada, cihazınız Intel işlemcili olduğuna göre neden cihazınızaBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yüklemeyi denemiyorsunuz?
Evet açılışta İntel OS yazıyorŞimdi hatırladım bu cihaz Intel işlemcili.
Uygun rom varsa hemen yükleyebilirim
Paylaştığım bağlantıyı tıklayınız, indirme bölümünden Old CPU & GPU yazan yerdeki Bliss OS 11'i indirerek cihazınıza yükleyiniz.
Bliss OS 11.13 GMS Stable (x86_64)
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
| #Kernel4.19 #Mesa20.1 #GApps | SourceForge |
Bliss OS 11.14 FOSS Stable
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
| #Kernel4.19 #Mesa20.1 #FOSS |
sizce hangisini yüklemeliyim
Bliss OS 11.13 GMS Stable (x86_64) Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.#Kernel4.19#Mesa20.1 #GApps SourceForge Bliss OS 11.14 FOSS Stable Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.#Kernel4.19#Mesa20.1 #FOSS
Anladım dönüş yapacağım teşekkürler yardımınız içinNasıl olsa hepsini deneyeceksiniz.
Herhangi birisinden başlayabilirsiniz.
Bunlar iso. kalıbında nasıl kurulacak ki iso'nun içinde rom mu var acaba yoksa direk pc ye yansıtıp setup ile mi kuruluyorNasıl olsa hepsini deneyeceksiniz.
Herhangi birisinden başlayabilirsiniz.
Bunlar iso. kalıbında nasıl kurulacak ki iso'nun içinde rom mu var acaba yoksa direk pc ye yansıtıp setup ile mi kuruluyor
TWRP ile yüklemeye çalıştım fakat hata veriyor hocam normal midir?Bakınız: Kurulum açıklamaları ve YouTube, bolca kaynak mevcut.