Cihaz windows zaten.
Usta yukarda android yazıldıgı zaman keşke windows vs deseydin
Cihaz windows zaten.
Vala bi çok iso yu uefi yaptım denedim olmadı acpi bios error diyor ..
Arkadaşlar cihaza android 5 yükledim kapattım açtım böyle oldu. Sonra tekrar 4.4 yükledim kapattım açtım şimdi aşağıda ki gibi oldu.
İlk yüklememde açılıyor kullanıyorum sıkıntı olmuyor ama kapatıp açtığım an bu hale geliyor.
startup.nsh hatası veriyor.
Bu konu da yardımlarınızı bekliyorum...
![]()
Ben Anakart Değiştirdimde çözüm buldum Emmc arızalı oldugu için veriyor arızayı sanırım ... Çözüm bulan olursa Elimizdeki anakartı onarırız ...
aynen bu sorun bende var peki bu cihazın rom dosyası varmı sanırım rom windows doğrumu?Reeder A8i Quad Core UEFI Shell V2.40 Sorunu çözümü
slm kardeşim senin sistem çökmüş yapman gerekenler
1-) cihaza kılevye bağla
2-) shell>_
3-) shell>exit yaz entira bas
4-) 6 adet menü çıkar
5-) SCU menüsüne tıkla bios menüsü açılır loaddefault yap sonra esc bas anamenüye gel
harici bir micro sd karta tabletin romunu yükle tabletin sd yerine tak
6-) BOOT FROM FİLE tıkla sd kartaki yüklü romu bul ve entır bas yükleme işlemi baslar kolaygelsin
![]()
![]()
![]()
Hocam hangi casper modelinin yazılımını uefi usb yaptınız bende de aynı tablet ve sorun varda denemek istiyorum.Dun gece casper cd den uefi windows usb yaptım kuruluma girdim ancak hdd formatlamada hata verdi farklı windows surumu denicem olmazsa mmc problemli galiba ..
Hocam hangi casper modelinin yazılımını uefi usb yaptınız bende de aynı tablet ve sorun varda denemek istiyorum.
Teşekkürler rufus haricindeki yöntemi deneyeceğim tüm denemelerimi şu ana kadar hep rufusla yaptım. Tablet 32 bit Uefi yazdırdığım hiçbir bootlable usb yi görmüyor sadece 64 bit olanları görüyor onlarda da hata veriyor vakit buldukça iso denemeye devam edeceğim.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.anlatılan yöntemle,Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indireceğiniz ISO dosyasını kullanarak kurulum medyası hazırlayabilirsiniz.
Sizin Microsoft Windows 10 Home 32 Bit ISO dosyasını indirmeniz gerekli.