- 31 Ocak 2017
- 16
- 16
- 3
- 24
selamun aleyküm arkadaşlar m7go 2019 desen şifresi var ne yaptıysam kırılmadı sizde yazılım varmı
başkan 2019 modeli işlemcisi mtk değil spreadtrum dur
başkan 2019 modeli işlemcisi mtk değil spreadtrum dur
aynı durum bende de söz konusu mtk işlemcili olmadığı için hiçbiryerde rom bulamadım.şifre kırılması gerekli
teşekkürler ama m7 go 2019 spreadtrum SC7731c işlemciye sahip. bu işlemci yazılımını ve driver ile birlikte yazılım yükleme aracını bulmak gerekli. ben buldum uzun uğraşlar sonucu ve cihazı açtım.sorun yaşayan olursa upload ederim burası içinBurada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.driver,yazılım yükleme aracı ve yükleme talimatı dosyanın içindedir
tam olarak nasıl bir hata alıyorsun nerede alıyorsun anlamadım ama ben bizzat deneyip ondan sonra upload ettim.programın içinde detaylı anlatım mevcut ona uygun şekilde yaparsan mutlaka olur. bi yerde eksik birşey yapıyor olabilirsin.biraz geç cevap oldu ama sorun çzöüldüyse de geçmiş olsun.@sedosi21, bu verdiğiniz likteki programıda denedim m7 go 2019 için ama yükleme başlamıyor bir türlü waiting diyor saymaya başlıyor 500 kadar sonra hata veriyor sorun nerde anlamadım.bir haftadır uğraşıyorum. yardım edecek olursa sevinirim..cihazı açtım spreadtrum SC7731c işlemciye sahip.gerekli driver ı yükledim ve 3 ayrı bilgisayarda denedim win 7 +win7 + windows 10 ama olmadı..
emek vermişsin ellerine sağlık işimiz görüldü teşekkürler..teşekkürler ama m7 go 2019 spreadtrum SC7731c işlemciye sahip. bu işlemci yazılımını ve driver ile birlikte yazılım yükleme aracını bulmak gerekli. ben buldum uzun uğraşlar sonucu ve cihazı açtım.sorun yaşayan olursa upload ederim burası için
her zaman indirip gitmek olmaz arada paylaşmakta güzeldir, herkesin işi görülsün yeter ki.emek vermişsin ellerine sağlık işimiz görüldü teşekkürler..
Hocam çok teşekkür ederim paylaşımınız için gerçekten baş belası bi sorundan kurtardınız beni indirdim yükledim tablet simsizdi yükledim şimdi sim yok diyor ama yazılımda hiç bir sorun yok çok sağolunBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.driver,yazılım yükleme aracı ve yükleme talimatı dosyanın içindedir
Hocam çok teşekkür ederim paylaşımınız için gerçekten baş belası bi sorundan kurtardınız beni indirdim yükledim tablet simsizdi yükledim şimdi sim yok diyor ama yazılımda hiç bir sorun yok çok sağolun
emeğinize sağlık kolay gelsin, yalnız mega da kota dolu olduğu için indiremiyorum. farklı bir link varmı cloudmail falan gibi