- 27 Kas 2019
- 1,137
- 528
- 113
- 19
denedim indirdi sorun yok yükleme aracında teşekkürler
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Buyrunuz Sizin İçin Upload Ettim
denedim indirdi sorun yok yükleme aracında teşekkürler
Merhaba rom linki kırık görünüyor sorun nedir acaba?
Onu linki de denedim olmuyor. Cepten deniyorum yüklemeye başlamıyor. laptopa bağlayıca int aşırı yavaşlıyor o yüzden laptoptan deneme şansım zor.Konuya yazılan yorumlardan birinde indirme bağlantısı paylaşılmış.
Dikkatinizden kaçtı sanırım.
Onu linki de denedim olmuyor. Cepten deniyorum yüklemeye başlamıyor. laptopa bağlayıca int aşırı yavaşlıyor o yüzden laptoptan deneme şansım zor.
İyice mala bağladınız ha ! İndirme hızı kilobyte lara düşüyor. 2 günde inecek diyor. Beni de yasaklı üye yapın gitsin umurumda değil.İndirme yaparken internet bağlantınızın yavaşlaması oldukça normal.
İndirme yaparken bağlantınızı yavaşlatmayacak bir sistem ne yazık ki henüz mevcut değil.
İyice mala bağladınız ha ! İndirme hızı kilobyte lara düşüyor. 2 günde inecek diyor. Beni de yasaklı üye yapın gitsin umurumda değil.
m7s v2.1 bu sürümleri yükleyince hata veriyor v2.1 rom varmı elinizde
İyice mala bağladınız ha ! İndirme hızı kilobyte lara düşüyor. 2 günde inecek diyor. Beni de yasaklı üye yapın gitsin umurumda değil.
Çok şükür, hiç bitmiyorlar.
Bu dünya oldukça ezikler bitmez, ancak böyle kapıya çıkartırız.
s706-7731c-v2.1 kod bu fakat bulamadımBurada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
s706-7731c-v2.1 kod bu fakat bulamadım
İYİ AKŞAMLAR M7S YALIM LİNKİNİ PAYLAŞIRMISINZ SAYFA KULLANILMIYOR DİYORŞuan Dosya Upload Ediliyor Yarın Lİnk Paylaşırım İnş
İYİ AKŞAMLAR M7S YALIM LİNKİNİ PAYLAŞIRMISINZ SAYFA KULLANILMIYOR DİYOR