Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
bulunan konuyu incelemeniz faydalı olacaktır.tablet kapalıyken hiç algılamıyor xfstk-downloader.droidboot menusundeykenmi atacazBenim bildiğim cloverview olarak görüyorsa, xfstk-downloader rogramıyla boot atmanız gerekecek. Gerekli yazılım arçalarını romun içinden çıkarmanız gerekecektir.
hemen deniyorum.ilginize teşekkür ederim.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan konuyu incelemeniz faydalı olacaktır.
windriver hatası veriyor çözüm var mı başka aklına gelenCloverview için gerekli dosyaları romdan çıkartıp uygulamada gösteriyorsunuz. Program, cihaz cloverview modunda olduğu için direk görecektir. Ama bu konuda iyi araştırma yapın. Ben bu uygulamayı asus cihazlarda kullanıyorum. Zannediyorum, sizin cihazdada aynı yöntemle cloverview modundan çıkabileceksinizdir. Yükleyeceğiniz dosyalarda ekteki resimde var.
windriver hatası veriyor çözüm var mı başka aklına gelen
sekmelerin hepsini denedim olmadıProgramda en altta sekmeler var. O kısımda MRD A0/B0 yazan kısımda işlemi yapınız.
sekmelerin hepsini denedim olmadı![]()