- 22 Ocak 2019
- 34
- 2
- 8
- 25
CASPER VİA E1C ROM ATABİLİRMİSİN
nokia c6-01 . RM-718 türkçe buldum ama hata veriyor. Eksik dosya içeriyor Elinizde var mı ?
orada bir dosya eksikti onuda yabanci bir siteden buldum tam yazilim yukleyecegi anda bilgisayar hata veriyor. Hata ise şu:Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bakmış mıydınız?
orada bir dosya eksikti onuda yabanci bir siteden buldum tam yazilim yukleyecegi anda bilgisayar hata veriyor. Hata ise şu:
Kisisel bilgisayariniz bir sorunla karsilasti ve yeniden baslatilmasi gerekiyor. Şu anda bazi hata bilgileri toplaniyor, bu islemden sonra yeniden baslatabilirsiniz.
(mavi ekranda bu hatayi veriyor bilgisayardan dolayi mi anlamadim. Resim atacaktim dosya boyutu buyuk hatasi verdi)
tesekkurlerBahsettiğiniz hata pek programla ilgili bir hataya benzemiyor.
İşletim sisteminizle ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.
Casper yerli bir firma. Yani yurt dışında kullanımı yok denecek kadar az sanırım.Casper Via F1 cyanogenmod veya LineageOS bulabilir misiniz?
Casper yerli bir firma. Yani yurt dışında kullanımı yok denecek kadar az sanırım.
Ve Custom Rom'lar genelde yaygın, ya da hakkını fazlasıyla veren baba cihazlar için geliştiriliyor.
Demek istediğim birileri özel olarak ilgilenmediği sürece bu cihaza Custom Rom bulmak pek mümkün değil.
Ha, şu da var: Özelliklerinin çoğu benzer bi cihaz için çıkartılmış bir Custom Rom varsa bu cihaza da uyarlanabilir ancak stabil çalışması düşük bi ihtimal olur.
Rica ederim.Bilgilendirme için teşekkür ederim. En kısa sürede değiştireceğim telefonu zaten. Aldığıma pişman oldum. Ne güncelleme var nede başka birşey.