- 7 Ara 2017
- 12
- 8
- 3
- 45
Anladım ustam. Garantisi var. Artık başka çarem kalmadı. Teşekkür ederim. Kusura bakmayın sizlerin de zamanını aldım. Hakkınızı helal edin...
Helal olsun. Rica ederim. En doğrusu garantiye göndermek. Yazılımsal sorun olmuş olsa şimdiye kadar çoktan düzelmiş olması lazımdı.Anladım ustam. Garantisi var. Artık başka çarem kalmadı. Teşekkür ederim. Kusura bakmayın sizlerin de zamanını aldım. Hakkınızı helal edin...
Yapılması gereken işlemleri yapmışsınız. Muhtemelen cihazda donanımsal bir sorun oluştu. Sim kartının oradaki bölgeye bakmak lazım.Hocam iyi çalışmalar. Samsung C5000 cihazımda download moda geçişte ekran görüntüsü olmuyor fakat odin ile bağlantı kuruluyor ve indirilen romu yüklemeye izin veriyor. fakat telefon normale dönmüyor. Rom dosyalarının hepsinimi yüklemem gerekiyor yani 5 dosyayıda ? Telefonum sim kart takarken tamamen açılmaz tepki vermez oldu. Sonra download mod ekranı geldi ve ben en son TRY ile başlayan paketi indirip odin üzerinden yükleme yaptım. Ama telefon normale dönmedi. Yardımcı olurmusunuz.