- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Format atın, tekrar deneyin.Ya kardes yazılımı güncelledik ama samsung hesapına baglanmiyor bunu cozumu varmı?
Format atın, tekrar deneyin.Ya kardes yazılımı güncelledik ama samsung hesapına baglanmiyor bunu cozumu varmı?
arkadaşım k-bu kullandığın odin programı mı ne ? bende smart switch de takıldım ..![]()
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Alternatif link
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Bu Android 6.0.1 rom'u, içinde Türkçe dil vardır. Denenmiştir, ayrıca bu cihaz Qualcom bir cihazdır. O Yüzden desen kilidini unutursanız ve cihazda gmail hesabı aktif ise recovery menüye girmiyor. Ayrıca twrp ve diğer işlemler frp olduğu için yapılmıyor. Yukarıda verdiğim yazılımı deneyebilirsiniz ama frp varsa yazılım yükleme yaparkende hata verdi. Bende z3x box olduğu için hata veren bölümü yüklemeyerek cihazı açtım. Ayrıca Smart switch bu cihazı desteklemiyor.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kırmızı alandaki 3 tane noktaya tıkla sonra hata veren uzantının üstünden tik kaldır yükleme yap. Düzeliyor açılmadan önce recovery moda atar Ordan format ve wipe cache yap açılıyor. Biraz geç açılır acele etmeyin.
Edit=Türkçe dil destekleyen hong kong romudur. Ayrıca çin romunda play market ve diğer google uygulamaları desteklenmiyor. Ama hong Kong romu yüklerken hata veriyor box olmadan odin ile yükleme yaparken. Rom'un içinde 4 adet dosya bulunur, önce sadece ap dosyasını odin programıyla yükleyin. Ardından yeniden başlatın ve kalan 3 dosyayı yükleyin. Ardından recovery ekranında wipe data/factory reset seçeneğine tıklayın ve reboot system now deyin ve açılmasını bekleyin.
Sorununuz nedir? Düzgünce ve detaylı şekilde anlatırsanız yardımcı oluruz.arkadaşım k-bu kullandığın odin programı mı ne ? bende smart switch de takıldım ..
Sorununuz nedir? Düzgünce ve detaylı şekilde anlatırsanız yardımcı oluruz.
Nedense son zamanlarda, derdini anlatamayan üyelerimizle karşılaşıyorum. Yabancı olan arkadaşlar alınmasın. Sözüm onlara değil. Sözüm, asıl Türk olup ta, yazmayı bilemeyenlere. Lütfen, isteklerinizi, buraya özenerek ve açıklayıcı şekilde yazın ki, bizlerde ana temayı anlayalım ve çözmeye çalışalım.
Konunun başında nasıl yüklenmesi gerektiğini yazdım.Hong kong sürümünü yüklerken mehmet kardeşimizle aynı hatayı veriyor çin sürümündeyse direkt hata veriyor
Smart Switch bağlayın yazıyor mavi ekranda yardımcı olabilecek var mı lütfen
Geçmiş olsun.Dün de baştan söylediklerinizi yaptım fakat birşey yanlış yapmışım demekki tekrardan üzerinden geçtim ve hong kong sürümünü yükleyebildim çok teşekkür ederim
Sen ilk önce derdini anlatmayı öğren sonra yardım iste ve her konuya yazıp durma böyle giderse siteden uzaklaştırmak zorunda kalacağım.is enabled not allow download non-aboot binary
hatasını veriyor odin ile romlarken cihaz samsung c7 (çin romu yüklü) lütfen acil yardım edin şuan cihazım o halde kaldı dediğiniz romuda indirmişim yinede şu hatayı veriyor ( is enabled not allow download non-aboot binary )
kimse yokmu adam akıllı bilgi verecekkkk
Sakin ol kardeşim derin bir nefes al ve cihazınızdaki sorunu detaylı bir şekilde yazın buraya ve bizden de yardımcı olmamızı istediğin noktayı belirtin yardımcı olalım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizde box var mı miracle box ya da z3x box?abicim benm cihazım samsung c7 ve çin romu yüklü hong kongu yüklerken odin ile telefonumun ekranında kırmızı yazıyla şu hatayı veriyor
is enabled not allow download non-aboot binary
ve cihazda oem kilidi diye birşey yok usb hata ayıklamasıda açık yinede o hatayı veriyor lütfen yardım edin.
attım denedimm yine olmadı o dediğiniz programlardanda hiçbiride yok bendeFormat atın, tekrar deneyin.
Yazılım eksik inmiş olabilme ihtimalini ortadan kaldırmak için yazılımı tekrardan indirip yukleme yapmayı dener misiniz ya da yazılımı yüklerken sadece ap kısmını yukleyin ve auto reboot tikini kaldırıp dener misiniz?attım denedimm yine olmadı o dediğiniz programlardanda hiçbiride yok bende