- 29 Kas 2017
- 12
- 4
- 3
- 28
yok abi o programlar bende lütfen bana yardım edinSizde box var mı miracle box ya da z3x box?
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok abi o programlar bende lütfen bana yardım edinSizde box var mı miracle box ya da z3x box?
Yardımcı oluruz olmasına da yazılımı forumdaki linklerden tekrar indirip denemeniz de fayda var ve ayrıca elinizdeki yazılımın sadece ap kısmını deneyin auto reboot tikini de kaldırın olmadi odinle yazılımını farklı pc den flaslayin cihazınızı. Pc nizde virüs varsa bu bile hataya sebebiyet verir.yok abi o programlar bende lütfen bana yardım edin
indirdim hocam başka pcdende denedim tekrar yine o hatayı verdi ne yaptıysam olmadı sürekli o hatayı veriyorYardımcı oluruz olmasına da yazılımı forumdaki linklerden tekrar indirip denemeniz de fayda var ve ayrıca elinizdeki yazılımın sadece ap kısmını deneyin auto reboot tikini de kaldırın olmadi odinle yazılımını farklı pc den flaslayin cihazınızı. Pc nizde virüs varsa bu bile hataya sebebiyet verir.
Eğer yaptığınız işlemlerden ilerleme kaydedemediyseniz en yakın teknik servise uğramanız cihazınızın sağlığı için daha iyi olacaktır aksi takdirde kalıcı hasar verebilmeniz mümkün.indirdim hocam başka pcdende denedim tekrar yine o hatayı verdi ne yaptıysam olmadı sürekli o hatayı veriyor
hocam o sizin dediğiniz box programlarıyla hiçbirşey denemedim onlardan denesek olmazmı çünkü bulunduğum yerde düzgün teknik servis yok cihazımıda garanti dışıEğer yaptığınız işlemlerden ilerleme kaydedemediyseniz en yakın teknik servise uğramanız cihazınızın sağlığı için daha iyi olacaktır aksi takdirde kalıcı hasar verebilmeniz mümkün.
Söz konusu box lar genelde teknik servislerde bulunur. Bu yüzden teknik servise gönderin bu illede kvk vb. Yetkili servis olmak zorunda değil bulunduğunuz mıntıkada tabelasında teknik servis yazan bir telefoncuya vermeniz kafi hatta bazı yetkili teknik servislerden çok daha iyi hizmet alabileceğinizi düşünüyorum.hocam o sizin dediğiniz box programlarıyla hiçbirşey denemedim onlardan denesek olmazmı çünkü bulunduğum yerde düzgün teknik servis yok cihazımıda garanti dışı
birde hocam birşey demeyi unuttum çin romunu tekrardan odin ile yüklerken öyle bir hata vermiyor.Söz konusu box lar genelde teknik servislerde bulunur. Bu yüzden teknik servise gönderin bu illede kvk vb. Yetkili servis olmak zorunda değil bulunduğunuz mıntıkada tabelasında teknik servis yazan bir telefoncuya vermeniz kafi hatta bazı yetkili teknik servislerden çok daha iyi hizmet alabileceğinizi düşünüyorum.
sorunu çözdünüzmüaynı şekilde yapıyorum ancak odinde hata çıkıyor ve arkasından telefonda 'frp is enable not allow download non-frp aboot binary' yazısı çıkıyor kırmızı şekilde. odin sürümü v3.11 bundan olabilirmi sizce
Sen ilk önce derdini anlatmayı öğren sonra yardım iste ve her konuya yazıp durma böyle giderse siteden uzaklaştırmak zorunda kalacağım. [/QUOTE
gören diyecek belki birşey bildiği var kapatın bu siteyi boşuna milleti kandırmayın pis***ler tipine baksalar a**m sanacaklar![]()
Sadece boot.img ile system.img seçerek yüklemeyi dene. Olmazsa hidden.img ve sboot.img iptal et ve diğerlerini yükle.S.a üstad elimde z3 var fakat bir tülü olayı çözemedim bendeki telefon tamamen çökmüş vaziyette RECOVERY.BOOTİNG.. diyor ve sürekli yeniden başlıyor. bir şekilde downloada almayı başardım. 2 yazılım mevcut elimde birisi sammobileden china diğeri box üzerinden hong kong ikiside parcalı rom. dediğiniz gibi hata veren kısmı cıkarıyorum bir alttakinde hata veriyor bu kez yani ne denediysem olmadı. sizin verdiğiniz yazılım bendekiyle aynı mı acaba ? odinle sadece ap danda gönderdim aynı sorun elimde iki yazılım var ikisinde de aynı sorun. bir zahmet yardımcı olur musun resimleri paylasıyorum tsk.
Sadece boot.img ile system.img seçerek yüklemeyi dene. Olmazsa hidden.img ve sboot.img iptal et ve diğerlerini yükle.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4files rom indir.Hocam diğer parcaları secmeden sadece z3 ten pda dan boot.img ve system.img yi secerek denedim aynı sorun devam ediyor. bende hidden.img ve sboot.img cıkmıyor pda da.
hocam bendeki parcalı rom zaten resimlerde mevcut4files rom indir.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam bendeki parcalı rom zaten resimlerde mevcut
Miracle box varsa aynı işlemi tekrardan miracle dan flsahlar misinizŞu an konun en basındakı romu indirdim sadece ap olan parcayı z3x den userdat daki tik işaretini kaldırarak flasladım. O bitti ve cihaz diek recovery moda geçiş yaptı wipe yaparak yeniden baslattım fakat samsung logosunda surekli restarta düşüyor. diğer parçları kabul etmiyor. yardım edebilecek bir arkadas yok mu ??