- 15 Mar 2017
- 626
- 427
- 63
- 32
BURAYI inceleyiniz.SAMMOBİLE indirmek için para istiyor ? Hesaba giriş yaptıktan sonra firmware gelince hesaptan çıkıyor
BURAYI inceleyiniz.SAMMOBİLE indirmek için para istiyor ? Hesaba giriş yaptıktan sonra firmware gelince hesaptan çıkıyor
Global rom.Türkçe var mıdır ?
Romu yükledikten sonra birlikte TWRP ile root yapabiliriz.yükledikten sonra odin ile romlayınca tekrar eski haline gelince root u yapmak istiyorum bu sefer twrp yerine philz touchla yapabilir miyim ? Çünkü twrp roma yani dahili hafızaya attığım zip i görmüyor ve setup/install yapamıyorum
Tam olarak nerede hata alıyorsunuz. Konuda anlattım herşeyi android 7 için kullanılabilir bu yöntem. Cihaza twrp yüklerken hatasız yükleniyorsa ve hemen ardından recovery moda girmeniz gerek. Recovery moda yani twrp moda girdikten sonra twrp içinden cihaza format atın ve sonra hafıza kartına veya usb flash belleğe atın otg ile cihaza bağlayın. Ve twrp içinden süper su yükleyin cihaz açılıp Sıfırlama yapmanızı isteyebilir. Sonrasında sıfırlayıp tekrar kurun ve işlemleri tekrar deneyin.Yok arkadaşlar neredeyse 1 aydır uğraşmıştım C7 root için hiç bir sitede çözümü yok. Rom u tekrar sıfırladım bu sefer wifi hatası alıyo. Tek yapmam gereken Smart Switch ile ilk haline getirip son sürüme updatelemek bunu da buraya yazıyorum. Artık gerçekten yoruldum. Saat 2 den beri başından kalkmadım şu telefon ve bilgisayarın. Pek bilindik bir telefon olmadığından kimse bunun üzerine pek uğraşmamış(sizin sayfa hariç) ama neredeyse 50 kere denedim olmadı kendinize iyi bakın hadi Allah 'a emanet
bu dediginizi deniyecem heralde olacak bu kez insallahCihaz kendini kapatmadan hemen hızlı şekilde twrp moda gitmelisin. Bu verdiğim twrp sizin cihazınız ile uyumludur. Cihazınızın recovery ekran görüntüsünü konuya atın bakalım.
Olmamasının imkanı yok. Denenmiş ve bir çok kişi tarafından test edilmiş işlemler. Sizin söylenenleri harfiyen yerine getirmeniz gerek. İşlem bu kadar.bu dediginizi deniyecem heralde olacak bu kez insallah
bu oem kilidi mevzusu canımı sıkıyor Zira oem kilidi secenegi yok cihazda belki ondan kaynaklı yada col ufak ihtimalde olsa bir seyi gozden kaciriyorumOlmamasının imkanı yok. Denenmiş ve bir çok kişi tarafından test edilmiş işlemler. Sizin söylenenleri harfiyen yerine getirmeniz gerek. İşlem bu kadar.
Twrp yükleniyor ve siz twrp moda girebiliyormusunuz!bu oem kilidi mevzusu canımı sıkıyor Zira oem kilidi secenegi yok cihazda belki ondan kaynaklı yada col ufak ihtimalde olsa bir seyi gozden kaciriyorum
Odin versiyonu ile alakalı bir durum büyük bir ihtimal le.c7 nougat surumu oldugu icinde olabilir belki bilmiyotum