- 4 Eki 2018
- 10
- 1
- 3
- 44
s.a ustalar kolay gelsin j530f 8.1.0 u3 3 tane room indirdim hiç birini yemedi bilgisi olan varmı
s.a ustalar kolay gelsin j530f 8.1.0 u3 3 tane room indirdim hiç birini yemedi bilgisi olan varmı
nerden açalım konuyu bi yardımcı olsan yenıyım sitede
Forum kuralları bölümüne samsung cihaz'a ait konu açmış bulunuyorsunuz.
Konunuzu doğru yere açarsanız yardımcı olalım.
nerden açalım konuyu bi yardımcı olsan yenıyım sitede
download moda giriyor açılışta kalıyor açılmıyor cihaz kaç tane indirip yukledıysemde nafile odin set partationda kaldıForum adminlerimiz konuyu uygun bölüme taşımış sorun kalmamış.
Cihazınız şuanda çalışıyor mu?
download moda giriyor açılışta kalıyor açılmıyor cihaz kaç tane indirip yukledıysemde nafile odin set partationda kaldı
yukluyorum cok buyuk dosya dedı indirmedi resmiOdin ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
yukluyorum cok buyuk dosya dedı indirmedi resmi
Resim upload sunucularını kullanabilirsin.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.,Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.,Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz..
resimag.com/da962176e9.jpeg
çok sağaol kardeşim son sürüm odinle atınca oldu bu hiç aklıma gelmemişti buna rapair işlemi hiç yaptınmı 8.1.0 aOptions kısmından Re-partition seçeneğini aktif edip dene.
Hata devam ederse odin programının son sürümü olan,
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.kullanarak dene.
çok sağaol kardeşim son sürüm odinle atınca oldu bu hiç aklıma gelmemişti buna rapair işlemi hiç yaptınmı 8.1.0 a
eyw saol ben bi deneyecem olursa senınle de paylaşırım kolay gelsin
Geçmiş olsun.
Konularını düzenli şekilde açarsan uygun bölüme,
elimden geldiğince yardımcı olurum.
Şuan için 8.0 ve 8.1 sürümlerin,
repair işlemi mevcut değil bildiğim kadarıyla.
Lakin; elimde cihaz olmadığı için net bilgi veremiyorum.
Octoplus ve Z3x box'da repair mevcut.
Dediğim gibi 8 ve üzeri sürüm denemediğim için,
yanıltıcı bilgi vermiş olmayayım.
eyw saol ben bi deneyecem olursa senınle de paylaşırım kolay gelsin
TUR-J530FXWU3BRJ1 8.1.0 (bende bu oldu Aynı Sorun bendede Vardı halletims.a ustalar kolay gelsin j530f 8.1.0 u3 3 tane room indirdim hiç birini yemedi bilgisi olan varmı
TUR-J530FXWU3BRJ1 8.1.0 (bende bu oldu Aynı Sorun bendede Vardı halletim