- 3 Ocak 2017
- 14
- 20
- 3
- 53
J701F denenmiş root dosyası
şifre metinalper
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
şifre metinalper
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşim Ellerine SağlıkJ701F denenmiş root dosyası
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
şifre metinalper
J710 yazıyo ne teşekkürü
bazı modeller birbirleriyle uyumludur hatta frp yi bile j710f üzerinden yapabilirsiniz. tepki verirken geri dönüşünüde hesaplayın öyle cevap yazın . denedinizmi ?
bir psikolok müşteri gelmişti oda aynı şeyleri söylemişti kimsenin kimseye tahammülü yok sabır ve güleryüzü unuttuk maalesef hele hele teşekkür etmeyi tamamen unuttuk. önce bir sor güzelce hemen kestirip atmayı bırakın bu tür yazılarla ancak kendinize zarar verirsiniz.
Benim anlamadığım, bu üyeye tahammülden güleryüzden sabırdan bahsetmişsiniz. Sonra geliyorsunuz sizinle alakalı olmayan bir konu için posta koyuyorsunuz. Bu üyeyi savunduğumdan değil. Belli ki bu konulara vakıf değil belkide. Biz de zaten şaşkınlığımızı belli ettik. Psikolojik müşteri benzetmesi verince burada herkes üstüne alındı. Bu kızgınlığınız aslında kime söyleyin onu bilelim. Ve elbetteki söylediğiniz şeyleri ilk önce siz gösterin, sabır falan gibi.
bazı modeller birbirleriyle uyumludur hatta frp yi bile j710f üzerinden yapabilirsiniz. tepki verirken geri dönüşünüde hesaplayın öyle cevap yazın . denedinizmi ?
bir psikolok müşteri gelmişti oda aynı şeyleri söylemişti kimsenin kimseye tahammülü yok sabır ve güleryüzü unuttuk maalesef hele hele teşekkür etmeyi tamamen unuttuk. önce bir sor güzelce hemen kestirip atmayı bırakın bu tür yazılarla ancak kendinize zarar verirsiniz.
21.238 üyemiz, kendimize zarar verdiğimiz için üye oldular demek ki.:fearscream:
Vay be o kadar olmuş mu?
Bana hiç bir faydaları olmadığı için sayıyı çok önemsemiyorum.
Zira öyle olsaydı, Tablet Piri'ni buraya taşırken 80.000'den fazla üyeyi de taşırdım.
Sildim hepsini gitti.
Bu root dosyası daha önce denendimi test edildimi ?