- 8 Ara 2018
- 1
- 0
- 1
- 51
Ana kartin degisimi konusunda ne dusunuyorsunuz arkadaslar.
Telefoncu arkadas ana karti degistirerek sorunu cozebilecegimi soyledi. Fiyati 200 TL
octopus da var ben 7.0 a düşürdüm ama hala repair hata veriyor
U3 yazılımını XXU2ARD1 SÜRÜMÜNE çekemiyorsun. Tam olarak sorund burda U3 güncellemesine downgrade yapamıyorsun.J730FXXU2ARD1 bu kodlu yazılım üzerinden,
sorunsuz işlem gerçekleştiriyorum.
Bu yazılım dosyasınaBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.ulaşabilirsin.
ilginize teşekkür ediyorum;Bana soracak olursan farklı bir teknik servise götür cihazı.
Çünki; anakart dediğimiz parça kısacası telefon demek. Yani,
bugün sen en basit ihtimalle bir J730 anakart almak istesen,
minimum 400-600 lira arası bir fiyat ödemen lazım.
Bana kalırsa ticaret hilesi bu.
Adam farklı bir yolla çözücek işi sana,
anakart değiştim diycek haksız kazanç söz konusu olabilir.
Eğer cihaza yapılan işlemleri an be an takip etme şansın varsa değiştirsin.
Böyle bir şansın yok ise kesinlikle ben tavsiye etmiyorum.
Şimdi diyceksin belki elinde eski bozuk anakart vardır tamir etmiş de olabilir.
Haklısın bu konuda lakin,
o anakart sana randıman vericek mi ?
Belki 20 gün sonra cihazın da çeşitli sorunlar oluşacak ?
U3 yazılımını XXU2ARD1 SÜRÜMÜNE çekemiyorsun. Tam olarak sorund burda U3 güncellemesine downgrade yapamıyorsun.
ilginize teşekkür ediyorum;
bana denilen ekranı çatlamış veya kırılmış telefonların ana kartlarını söküp bu şekilde kullanıyoruz. henüz kara vermiş değilim. her ana kartta kullanılmaz güvenmiyorum açıkçası.
Yani zannetmiyorum çünkü bundan öncede yayınlandı farklı ülke rom güncellemeleri ama bu sorunumuzla ilgili bir çözüm bulunamadı. Tabi bu konuyu çok iyi bilen forumda yazılımcı arkadaşlarımız varsa buna bir açıklama getirseler çok memnun oluruz. İnşallah en kısa zamana gelir bizde bu sıkıntıdan kurtuluruz.arkadaşlar 21 Aralık'ta J7 Pro için bir güncelleme yayınlanacakmış. bu güncellemeden bizim sorunuma bir bir çözüm çıkar mı acaba?
karamsar olmamak lazım belki bir işe yararYani zannetmiyorum çünkü bundan öncede yayınlandı farklı ülke rom güncellemeleri ama bu sorunumuzla ilgili bir çözüm bulunamadı. Tabi bu konuyu çok iyi bilen forumda yazılımcı arkadaşlarımız varsa buna bir açıklama getirseler çok memnun oluruz. İnşallah en kısa zamana gelir bizde bu sıkıntıdan kurtuluruz.
arkadaşlar telefonlar açılmış bilginize
alıntıdır bir arkadaştan haber aldım denedim telefon açılmış
benim telefonum j730gm 8.1 yüklü fakat şebeke vermedi ne yapmam lazım.arkadaşlar telefonlar açılmış bilginize
alıntıdır bir arkadaştan haber aldım denedim telefon açılmış
2018 güncellemesi alan cihazlarda z3x ve octoplus destek vermiyor. Box'ların güncellemesini beklemek lazım. Veya cihazların android sürümünü aşağı çekmek lazım.
Chimera ile yapabilirsinizJ7 pro modeline rapir mümkün değil galiba arkadaslar