- 2 Haz 2017
- 12
- 3
- 3
- 36
Arkadaşlar ben cihaz yazılımlarıyla pek bi haşir neşirim ama bu telefonumda bu sorun ilk kez basıma geldi ve halen yapamıyorum biliyorsunuz j7 pro j730f telefona android 8 geldi fakat türkiyeye henüz gelmedi bende bu gelene kadar diğer ülkede çıkan oreo 8 romları deniyeyim dedim herşey iyi güzeldi POLONYA,İTALYA,ALMANYA vs ülkelerinde çıkan oreo sürümünü cıhazıma kurdum hiç bir sorun yok sanıyorken gördüm ki telefonda titreşim,ahize sesi harici hiç bir ses çıkmıyor telefondan cızırtı da çıkmıyor naptıysam getiremedim sesi diğer ülkedekileri kurmama rağmen gelmedi.En sonda da pes edip türkiye romuna döneyim bekleriz dedim ama hangi odin sürümünü denediysem hepsi fail hatası verdi yüklenmedi android 8 i yüklerken hata vermiyor yüklüyor fakat hiç bir sekilde android 7 yi yükleyemiyorum bana bi yardımcı olabilecek varmı Allah rızası için illallah ettirtti artık 2 gündür romları deneye deneye telefondan soğudum iyice şimdiden teşekkür ederim herkese...
kardeşim paylaşım yaptım linke tıkla indir odin den kurulumunu yap sorunsuz şekilde yükleyecektir. 8.0 dan 7 ye dönüş