- 19 Ara 2017
- 18
- 13
- 3
- 39
Samsung Galaxy j7 Core Frp sorununu aşamadım yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elinizde box varmı? Veya neler yaptınız şu ana kadar açmak için.Samsung Galaxy j7 Core Frp sorununu aşamadım yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
box xz3 kullanıyorum j710f den reset frp diyorum done diyo açmıyo adb ayarlarını açtım combinasyon yükledim olmadıElinizde box varmı? Veya neler yaptınız şu ana kadar açmak için.
Combinasyon yükle sonra açılsın cihaz. Sonra hiç dokunmadan birşeye cihazı kapat sonra samfirm Programı ile cihaza uygun yazılım indir. İnen yazılımın bl seç ap seç cp seç csc bunu home csc seçip yükleme yapın. Frp felan olmayacak. Açıldığı zaman, ama siz uygun yazılım için bana cihazın recovery ekranına girip resim atın. Tam uyumlu yazılımı bulalım.box xz3 kullanıyorum j710f den reset frp diyorum done diyo açmıyo adb ayarlarını açtım combinasyon yükledim olmadı
Samsung Galaxy j7 Core Frp sorununu aşamadım yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
İnceleyin lütfen.
ustam tşk ederim cözdüm allah razı olsun cok başarılı biCombinasyon yükle sonra açılsın cihaz. Sonra hiç dokunmadan birşeye cihazı kapat sonra samfirm Programı ile cihaza uygun yazılım indir. İnen yazılımın bl seç ap seç cp seç csc bunu home csc seçip yükleme yapın. Frp felan olmayacak. Açıldığı zaman, ama siz uygun yazılım için bana cihazın recovery ekranına girip resim atın. Tam uyumlu yazılımı bulalım.
ustam cok tşk ederim başarılı bir forum herkeze tavsiye edecemCombinasyon yükle sonra açılsın cihaz. Sonra hiç dokunmadan birşeye cihazı kapat sonra samfirm Programı ile cihaza uygun yazılım indir. İnen yazılımın bl seç ap seç cp seç csc bunu home csc seçip yükleme yapın. Frp felan olmayacak. Açıldığı zaman, ama siz uygun yazılım için bana cihazın recovery ekranına girip resim atın. Tam uyumlu yazılımı bulalım.
Rica ederim kardeşim. Geçmiş olsun, ustaların hepsi burada elimizden geleni yapıyoruz.ustam tşk ederim cözdüm allah razı olsun cok başarılı bi
ustam cok tşk ederim başarılı bir forum herkeze tavsiye edecem
tşk ederim işe yaradı
G925t modelden 2 defa frp reset ee yapin frp silinirbox xz3 kullanıyorum j710f den reset frp diyorum done diyo açmıyo adb ayarlarını açtım combinasyon yükledim olmadı