Üstad sizde ve serdar hocam da eft dongle var kıskanıyorum , param da yok alayım 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haklısın.Hocam aslında twrp yükleniyorsa bu romu komple yedek alıp paylaşmak lazım ama herkese değil.
ustalar n920 a tt&t mobil bir ciha var elimde ne yaptıysam root yemiyor zx3 box unluck yapması için roott istiyor
bana elinde tvrp ve root dosyası olan bir kardeşim yardımcı olabilirmi
Dosyayı denemedim açıkçası ama crome servis unlock olayı varsa bilemem. Crome servis apk ile unlock yapıp tekrar deneyin isterseniz. Tabi crome servis olayı varsa bu cihazdatşk serdar kardeşim yalnız bu root dosyasını denedim bu cihazlarda bootloder kilitli durumdaymış boot dosyasını atınca tel açılmıyor
Üstad sizde ve serdar hocam da eft dongle var kıskanıyorum , param da yok alayım![]()
selam ustalarım 2 gündür bende bu cihazla uğraşıyorum ne yaptımsa türkce yapamadım sürüm 6,01 u4 yardımcı olacak ustam varmı cihaza işlem yapacagım ve imei de null şuan yardımcı olacak ustam varmı teşekkürler kolay gelsin
A.S.
Aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
teşşekürler ustam böyle bir arkadaş vermişti ama onun yüklemesini pek anlayamadım
tamam ustam tşkler elimde hazır inmiş bir tane dosya var ustam onu size geöndereyimDosyaları indirip içeriğini paylaşırsanız size yardımcı olmaya çalışacağım.