- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Merhaba arkadaşlar dün uğraştığım samsung galaxy s7 edge sm-g935f cihazı ile ilgili uyarı yapmak istedim. Bu cihaz çok tehlikeli ve işlem yapılırken dikkat edilmesi gerekilen cihazdır. Zaten bir çok forumda ve İnternette bu cihaza müdahale edilince ne gibi sıkıntılar olduğunu anlatan bir sürü yazı var. Bu cihaz elinize gelirse özellikle sağlam çalışan full twrp yedeğini almadan işlem yapmayın derim.
Benim başıma ise şöyle bir olay geldi. Cihaza root yaptım cf root ile sonra format attım tekrar root yaptım. Hiç bir sıkıntı yok buraya kadar herşey normal.
Sonra octoplus ile efs yedeğini aldım gene sıkıntı olmadı.
Bide cert yedeğini alayım dedim ama cert yedeğini de alamadım. Octoplus ile işlem yaptım. Cert yedeğini alamadığım gibi bide imei göstermiyor ve şebeke de gitti.
Sonra format attım düzelir diye düzelmedi.
Sonra efs yedeğini tekrar yükledim gene düzelmedi.
Cihaz android 7 sürümdeydi. Elimde de uygun android 6 yazılımı vardı onu yükledim imei ve şebeke geldi. Sonra üzerinden güncelleme yaptım tekrar android 7 yükledim cihaz şimdi normal çalışıyor. Ama cert yedeğini alacağım z3x ile almayı düşünüyorum. Tabi full twrp yedeğini aldıktan sonra bunu yapacağım. Herkese iyi günler iyi forumlar.
Benim başıma ise şöyle bir olay geldi. Cihaza root yaptım cf root ile sonra format attım tekrar root yaptım. Hiç bir sıkıntı yok buraya kadar herşey normal.
Sonra octoplus ile efs yedeğini aldım gene sıkıntı olmadı.
Bide cert yedeğini alayım dedim ama cert yedeğini de alamadım. Octoplus ile işlem yaptım. Cert yedeğini alamadığım gibi bide imei göstermiyor ve şebeke de gitti.
Sonra format attım düzelir diye düzelmedi.
Sonra efs yedeğini tekrar yükledim gene düzelmedi.
Cihaz android 7 sürümdeydi. Elimde de uygun android 6 yazılımı vardı onu yükledim imei ve şebeke geldi. Sonra üzerinden güncelleme yaptım tekrar android 7 yükledim cihaz şimdi normal çalışıyor. Ama cert yedeğini alacağım z3x ile almayı düşünüyorum. Tabi full twrp yedeğini aldıktan sonra bunu yapacağım. Herkese iyi günler iyi forumlar.