Diğer dosyamız inmedi galiba yarına kalacakSerdar hocam G935FXXU1BPH6_6.0.1_TUR_Factory_Firmware düzeltmedi. Diğer Dosyayı deneycm.
Diğer dosyamız inmedi galiba yarına kalacakSerdar hocam G935FXXU1BPH6_6.0.1_TUR_Factory_Firmware düzeltmedi. Diğer Dosyayı deneycm.
Tamam deneyip sonuç yazarsanız sevinirim. Olmadı başka yöntemler deneriz.
Serdar abi arkadaş biraz sabırsız davrandı cihazı aldı götürdü geri getirdiğinde imeileri uçmuş şimdi.Diğer dosyamız inmedi galiba yarına kalacak
Spt box varsa onunla cihazı download moda alıp usb ile pc'ye takın ve spt box'ta herhangi bir cihazı seçin ama efs reset olan bir cihaz olsun. Sonra efs reset yapın, muhtemelen imei geri gelir. Efs yedek almadınız mı?Serdar abi arkadaş biraz sabırsız davrandı cihazı aldı götürdü geri getirdiğinde imeileri uçmuş şimdi.
İmei düzeldi simdi nougat sürümünü XSG yi attim kameralr duzeldi vatana millete hayirli olsun.Spt box varsa onunla cihazı download moda alıp usb ile pc'ye takın ve spt box'ta herhangi bir cihazı seçin ama efs reset olan bir cihaz olsun. Sonra efs reset yapın, muhtemelen imei geri gelir. Efs yedek almadınız mı?
Demekki tam bozmak gerekiyormuş. Yazılımın tam kodunu konuya atarmısınız. Belli işine yarar birilerinin.İmei düzeldi simdi nougat sürümünü XSG yi attim kameralr duzeldi vatana millete hayirli olsun.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam hocam kodu hemen ekliyorumDemekki tam bozmak gerekiyormuş. Yazılımın tam kodunu konuya atarmısınız. Belli işine yarar birilerinin.
Arkadaşlar SM-G935F modelinde yazılımdan sonra yaşanan kamera sorununu düzelten yazılımDemekki tam bozmak gerekiyormuş. Yazılımın tam kodunu konuya atarmısınız. Belli işine yarar birilerinin.
Oldumu hocamArkadaşlar SM-G935F modelinde yazılımdan sonra yaşanan kamera sorununu düzelten yazılımBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.umarım herkesin işini görür.
Zehir gibi çalışmakta. Eskisinden iyi foto çekiyorOldumu hocam
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oldğuna sevindim geçmiş olsun hayrlı akşamlarZehir gibi çalışmakta. Eskisinden iyi foto çekiyor![]()
Rica ederim. Geçmiş olsun. Bu s7, s7 edge ve üst segment cihazların mutlaka her zaman efs ve diğer yedeklerini alırım öyle işleme başlarım. Hatta gerekirse twrp yükleyip twrp backup aldığım cihazlar dahi olmuştur.@silivriserdar hocam yardımlarınız için teşekkür ederim. Emeği geçen başka arkadaşalrımda oldu sağolun
Abi siz hakikaten cok tecrübelisiniz ayrica her gün caliskanlik modunuz ayni. Umarim bizde gelistirirz. Gerçi cevremde acemi cok onların çöp ettigi cihazlarla citayi yukseltirim bendeRica ederim. Geçmiş olsun. Bu s7, s7 edge ve üst segment cihazların mutlaka her zaman efs ve diğer yedeklerini alırım öyle işleme başlarım. Hatta gerekirse twrp yükleyip twrp backup aldığım cihazlar dahi olmuştur.
Hocam hoşgeldiniz olabilir ama 6.0.1 duzeltmis olduğum cihazlarda mevcut.Selamlar..Ben yaklaşık 20GB lık 6.0.1 indirdim. G935FD için hiç birinde çalışmadı. ama 7.0 da çalışıyor. Tahminimce kamera IC nin firmware ile 6.0.1 uyumsuzluk var.
hoşbulduk.Çalışan 6.0.1 link rica edebilirmiyim. Teşekkrler
@leonidasss abi link kırıkKod:
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
link
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Link kırık değil site sorunlu bir kac kez denemeniz gerekiyor. Sayfa zaman aşımına uğruyor.@leonidasss abi link kırık
tamam oldu tşkLink kırık değil site sorunlu bir kac kez denemeniz gerekiyor. Sayfa zaman aşımına uğruyor.