Stock rom icin ordakilerin hepsini sirayla sectim olmadi ama TWRP icin denememistim denemek lazimorijinal ROM un icinde (paket halindeyse) SPT geldiyse onu kullanip Download-Agent olarak "DA_SWSEC.bin" secip deneyebilir misin?
Stock rom icin ordakilerin hepsini sirayla sectim olmadi ama TWRP icin denememistim denemek lazimorijinal ROM un icinde (paket halindeyse) SPT geldiyse onu kullanip Download-Agent olarak "DA_SWSEC.bin" secip deneyebilir misin?
Eğer üstad dediğin gibi sorun çözülüyorsa Global manada kahramansın.Bu durumda bana gelen bir cihaz oldu yukarida anlatilan hrr ne varsa denememe rağmen çözüm bulamadim. En son cihazi tamamen söktüm anakartini tinerle temizledim bir saat beklettim ve yazilimi sorunsuz tamamladi ve cihaz tam takir calismaya basladi. Denemeni oneririm
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer üstad dediğin gibi sorun çözülüyorsa Global manada kahramansın.
Onları da denedimorijinal ROM un icinde (paket halindeyse) SPT geldiyse onu kullanip Download-Agent olarak "DA_SWSEC.bin" secip deneyebilir misin?
Tiner yoktu kolonyayla denedim Hala aynı sorun çözülmedi
telefonu gönderdim ya yeter bıktım kurtuldum. camı kırık birine veridm kullansın
![]()
yapman gereken tek şey bloader tek işaretleyip başlatmak bitince hepsini işretleyip format artı dowloand iyip basmak sonrası oluyor ama nanya veya samsung olmasına dikkat et yoksa olmuyor versiyonu doğru atBataryayı şarj et. Zannediyorum batarya boş. Mümkünse dışardan şarj et.