- 25 Ara 2017
- 16
- 0
- 1
- 25
Sunny SN7854B YAZILIMI İÇİN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Tabletin faturasında veya kullanım klavuzunda yazarmı anakart numarası veya gerekli olan herşeyBurada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
Tabletin faturasında veya kullanım klavuzunda yazarmı anakart numarası veya gerekli olan herşey
anladım tabletin arkasını çıkardıp size en kısa sürede fotografını göstersem bana yardımcı olur musunuzHayır, yazmaz.
anladım tabletin arkasını çıkardıp size en kısa sürede fotografını göstersem bana yardımcı olur musunuz
çok teşekkürler allah razı olsun hepinizdenNasipse, müsait olduğumuzda, elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız.
Bundan şüpheniz olmasın.
çok teşekkürler allah razı olsun hepinizden
Sunny SN7854B YAZILIMI İÇİN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
bendede açılmıyor linkBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.romlara bi bak hocam. Benim bilgisayarda link açılmıyor. o yüzden kontrol edemedim.
bendede açılmıyor link
Farklı bir bilgisayardan deneme imkanım yok sunny kendi sitesinde hiç bir cihazın sürücü yazılımı yok ya bu durum çok kötü rom yüklücem hangisi kaldırır bilmiyorum
Tabletin arkasını çıkardım anakart numarası veya hangi yazılımlar uyar yardım eder misiniz
HY1836-GT85-V5 Sarkadaşım işlemci modelin hariç hepsi okunuyor...