Konunun başında gerekli açıklama yapılmış. Phoenix suite programı ile yükleme yapabilirsiniz.
hocam 86v-v2.2 Rom bunu mu indireceğiz
Konunun başında gerekli açıklama yapılmış. Phoenix suite programı ile yükleme yapabilirsiniz.
site çince indiremiyorumEvet o romu bir deneyin olmaz ise baska rom bakalım
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.ki linki denermisiniz (vpn ile bulgaristandan baglanıp indiriniz) indiremezseniz direk buradan indirebilirsinizBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
yönetici beyler sizede zahmet veriyoruz linkleri burada şeklinde yapamıyorum nasıl yapacagım
evet phoenixsuit ile paylastıgım m86 mb v2.0 yazılımıdır geri dönüş yaparsanız sevinirimHocam dosya iniyor şuna dosya adı MI-710_2015 bir sıkıntı yok demi birde phoenix suit ile mi kurulumu yapacağız
evet phoenixsuit ile paylastıgım m86 mb v2.0 yazılımıdır geri dönüş yaparsanız sevinirim
Hocam Up1018 Modeline VArmıdır Acaba Webde Aradım Bulamadımda.
Gerekli tüm açıklamalar ilk gönderide mevcut olsa gerek, isterseniz konunun en başına bir göz atın.Paradox adminim M86_MB V2.,2 için hangi yazılımı indirmeliyim ve hangi program ile kuracağım
Tablet : Ultrapad UP768
![]()
Paradox kardeşim ilgine teşekkür ederim fakat pan baidu denilen siteye üye olmak için telefon numarası istiyor qq . com denilen siteden geçiş yapma şansı vermişler fakat ordan seni gene farklı bir üyelik sistemine atıyor hiç bir şekilde dosya indiremedim biri bir şekilde yardım etsin yapan bir arkadaş varsa da bir anlatma şansı var mı?
HAFIZA KARTILA YÜKLEDİM BAŞARILI BİR ŞEKİLDE FAKAT CİHAZIN EKRANI YARIYA BÖLÜNDÜ DİYER YARIDA GÖZÜKMÜYOR VE DOKUNMATİK ÇALIŞMIYOR
a33 m86 mb v2.0 modeli bu varmı elinizde ultura pad