- 14 Ocak 2017
- 53
- 21
- 8
- 30
sa kolay gelsin teknika tk-77 tabletin yazılımına ihtiyacım var ekran desen kilidi unutulmuş yardımcı olurmusunuz
sa kolay gelsin teknika tk-77 tabletin yazılımına ihtiyacım var ekran desen kilidi unutulmuş yardımcı olurmusunuz
program işime yaramadı roma ihtiyacım var
BUYRUN ANKARTIN MODELİ BU
Ekli dosyayı görüntüle 258
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirip denermisin
Olur okadar sen saolalllah razı olsun saolsun . Teknika tablet concord diye açılıyordamüşteriye bi şekil derim
alllah razı olsun saolsun . Teknika tablet concord diye açılıyordamüşteriye bi şekil derim
Eşeyli üremeyle cinsi concord oldu dersiniz.Hadi geçmiş olsun.
""""" ET_D70_v3.0 181115 """"" tarihli bord (üstteki bordun tarihi 170406)...Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.oluyor fakat dokunmatik çalışmıyor... dokunmatik sürücüsü farklı herhalde....... Bu bordun yazılımını bulamadım....benim bord 181115 tarihli..... yardımcı olacak varmıdır... selamlar...
Selamun aleykum. Yusuf kardeş rom yüklemek için hangi aracı kullanacağız. ve download moda nasıl girecez. sıs kısma veya açma tuşlarıyla denedim malesef yükleme moduna girmiyor tablet.alllah razı olsun saolsun . Teknika tablet concord diye açılıyordamüşteriye bi şekil derim
Selamun aleykum. Yusuf kardeş rom yüklemek için hangi aracı kullanacağız. ve download moda nasıl girecez. sıs kısma veya açma tuşlarıyla denedim malesef yükleme moduna girmiyor tablet.