- 23 Nis 2017
- 12
- 2
- 3
- 47
ekrana görüntü gelmedi 6.0 olanda da sarj hızlı bitiyor canımı iyice sıktı bu tabletyuklenmedi mi, yoksa yine ekran problemi mi cikariyor? sizde pil performansi nasil?
ekrana görüntü gelmedi 6.0 olanda da sarj hızlı bitiyor canımı iyice sıktı bu tabletyuklenmedi mi, yoksa yine ekran problemi mi cikariyor? sizde pil performansi nasil?
evet bende öyle bi rom daha paylaşılmıştı onu indirmeye uğraşıyorumOrjinal roma donebilsem ben razıyım.
akșam atarım resminiCihazlarınızın ana kart fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?
karagözler arkadașın paylaștıgı ana kartın aynısıCihazlarınızın ana kart fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?
Tableti 2 hafta önce aldım, acaba servise göndersem garanti kapsamında muamele görür mü?
Arkadaşlar reeder yazılım sitesi kapatılmış herhalde. Şu bahsi geçen rom'u benimle paylaşabilecek bir babayiğit var mı?
İş yerimde hızlıca yazdım. Turkcell T Tablet elimde uzun zamandır var fakat Malware yazılımı gömülü olduğu için hep kenarda duruyor, çünkü oyun yada dizi film izlerken sürekli ekrana pop-up çıkıyor. Reeder firmasıyla görüştüğümde buna birşey yapamayacaklarını söylemişlerdi.Konunun babayiğitlikle ne alakası var anlayamadım.
Cihazın yazılımı elinde olan birisi varsa size yardımcı olacaktır.
(Umarım.)
İş yerimde hızlıca yazdım. Turkcell T Tablet elimde uzun zamandır var fakat Malware yazılımı gömülü olduğu için hep kenarda duruyor, çünkü oyun yada dizi film izlerken sürekli ekrana pop-up çıkıyor. Reeder firmasıyla görüştüğümde buna birşey yapamayacaklarını söylemişlerdi.
Bende hızlıca arayışlara girdim, konu ilk yazılarına baktığım zaman linkler gördüm (bu linkleri başka sitelerde de gördüm ama en detaylı yazılar ve yardımlaşma buradaydı) bende kaçırmadan romları indireyim istedim hızlıca
Tüm linkleri hemen bilgisayarıma indirdim ama en tepedeki linki hala indirememiştim. Konuyu iş yerinde olmam sebebiyle takip edemedim açıkcası özür dilerim.
Eve gelince yazılan sayfaları okuduktan sonra azminize hayran kaldım.
Ancak macOS kullandığım için root işlemi yapamayacağım sanırım çünkü tüm anlatımlar Windows üzerine kurulu galiba.
Ama şu bi gerçek bi babayiğit benden şu aşağıdaki görseldeki Turkcell uygulamalarından ve Malware'sinden kurtarsın lütfen
Sevgiler.
![]()
Burada verdiğim çözümlere göz atabilirsiniz.İş yerimde hızlıca yazdım. Turkcell T Tablet elimde uzun zamandır var fakat Malware yazılımı gömülü olduğu için hep kenarda duruyor, çünkü oyun yada dizi film izlerken sürekli ekrana pop-up çıkıyor. Reeder firmasıyla görüştüğümde buna birşey yapamayacaklarını söylemişlerdi.
Bende hızlıca arayışlara girdim, konu ilk yazılarına baktığım zaman linkler gördüm (bu linkleri başka sitelerde de gördüm ama en detaylı yazılar ve yardımlaşma buradaydı) bende kaçırmadan romları indireyim istedim hızlıca
Tüm linkleri hemen bilgisayarıma indirdim ama en tepedeki linki hala indirememiştim. Konuyu iş yerinde olmam sebebiyle takip edemedim açıkcası özür dilerim.
Eve gelince yazılan sayfaları okuduktan sonra azminize hayran kaldım.
Ancak macOS kullandığım için root işlemi yapamayacağım sanırım çünkü tüm anlatımlar Windows üzerine kurulu galiba.
Ama şu bi gerçek bi babayiğit benden şu aşağıdaki görseldeki Turkcell uygulamalarından ve Malware'sinden kurtarsın lütfen
Sevgiler.
![]()
Hocam bu yüklediğiniz stok romun linki çalışmıyor, elinizde varsa paylaşabilir misinizTeşekkürler.
Ben flash toolda firmware upgrade seçince düzeldi, batarya ile ilgili herhangi birşey yapmadım.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.29-Sep-2016 22:03 1.8G
romu yükledim, android 6.0 geldi.
Arkadaşlar reeder yazılım sitesi kapatılmış herhalde. Şu bahsi geçen rom'u benimle paylaşabilecek bir babayiğit var mı?
Konunun babayiğitlikle ne alakası var anlayamadım.
Cihazın yazılımı elinde olan birisi varsa size yardımcı olacaktır.
(Umarım.)
Allahını seven bi el atsın. Android6 ya geçtiğime pişman oldum. Orjinal Romu yükleyecek biri var mı?