- 25 Ara 2016
- 3,806
- 2,405
- 163
- 55
Turkcell T80 7.1.1 Frp Kaldırma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Link ve şifreyi gönderdim özel mesajla.Emeğine sağlık üstadım
Teşekkür ederim üstadımLink ve şifreyi gönderdim özel mesajla.
Rica ederim.Teşekkür ederim üstadım
Link ve şifreyi buradan şartları sağlayan üyelere gönderilecektir. Ama buraya yorum atın ilk önce.
Hocam şimdiden teşekkür ederim. Mesajı detayında.Turkcell T80 7.1.1 Frp Kaldırma
![]()
Özel uygulama olduğu için link paylaşılmamıştır.
Link ve özel şifresini, özel üyelerimiz, yöneticilerimiz , minimum 30 mesaj atmış ve başarı yada ödülüne bakılarak hak kazanmış kişilere verilecektir. Özel mesaj olarak gönderilecektir.
Link ve şifreyi paylaşanlar forumdan uzaklaştırılacaktır.
Hocam şimdiden teşekkür ederim. Mesajı detayında.
Iphone X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim üstadım. Sayenizde bugünde arşivime bir dosya , bilgi hanemede bir tik daha attım. Sağolun.Gönderildi.
Rica ederim. Faydalı oluyorsam ne mutlu bana.Teşekkür ederim üstadım. Sayenizde bugünde arşivime bir dosya , bilgi hanemede bir tik daha attım. Sağolun.
Iphone X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderildi.
Rica ederim efendim.Bana da gönderilmiş.
İndireyim de arşivime ekleyeyim.
Teşekkürler.
Bir gün kapıma bir T80 gelirse boş göndermek istemem. Bana da link atabilir misiniz?
Turkcell T80 7.1.1 Frp Kaldırma
![]()
Özel uygulama olduğu için link paylaşılmamıştır.
Link ve özel şifresini, özel üyelerimiz, yöneticilerimiz , minimum 30 mesaj atmış ve başarı yada ödülüne bakılarak hak kazanmış kişilere verilecektir. Özel mesaj olarak gönderilecektir.
Link ve şifreyi paylaşanlar forumdan uzaklaştırılacaktır.
Haklısınız.Böyle durumlarda ilgili bağlantıları Mobil Kulüp WhatsApp Özel Üyeler grubunda paylaşırsanız,
En azından bize tek tek bağlantı göndermek için uğraşmamış olursunuz.