Derken sarjı varmı diye soruyor san evet hocam var.Cihaz şarjlımı ?
Kontrol için teşekkür ederim.Cihaz yazılımını indirip kontrol ettim.
Yazılımda bir sorun görünmüyor.
![]()
Sanmıyorum. Ama üreteci firma acaba yanlış yazılım mı gönderdi ki.Bu rom yanlış üreticimi gönderdi bunu senin boardun inet değilki :S
Yarın sabahtan deneyecegim inş ustam. Tableti dükkanda bıraktım.DostumBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bideneme imkanın varmı.
Eyvallah ustam sağolasınEyvallah bidene bakalım bu eken için yazılmış ama cihazı açabilirsek kalanı bişekilde hallolur...
DostumBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bideneme imkanın varmı.
Bunu indirdim ama şuan dosya bana ben dosyaya bakıyorum nasıl kullanacam bunu. Yazılım konusunda çok iyi değilim.He o zaman tmm. XY değiştiricez.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indir. change xy ile x ve y ye 0 veya 1 değerleri vererek deneme yanılma yöntemi ile çözücez.
Tableti debug mod açık halde pcye bağla.İndirdiğin dosyalardan changexy.bat olanı çalıştır sırasıyla önce 1 sonra 2 sonra 3 3 bastığında x değeri sorulacak örneğin x e 0 ver sonra 4 e bas 4de y değeri sorulacak y ye 0 ver sonra 6 sonra 7 ve enson 8 cihaz yeniden başladığında yaptığın ayarla açılacak hemen olacak diye bir kaide yok deneme yanılmayla 00 01 10 11kombinasyonlarını deneyerek bulacaksın.
USB debug apk indirip öyle deneyin.Debug mod açık hale getiremedim uğraşıyorum onunla. Ustam bideBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bi bakarmısın benim bilgisayarlar dowloand etmiyor.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunmuştur.