yaw arkadaslar elimde aynı cihazdan sorunsuz olan var yazılım yedeğini alabilsem alıp paylaşacam da imkansız gibi :S
Elinizde hangi Tool Box Dongler var.
yaw arkadaslar elimde aynı cihazdan sorunsuz olan var yazılım yedeğini alabilsem alıp paylaşacam da imkansız gibi :S
bendemi hepsi varElinizde hangi Tool Box Dongler var.
bendemi hepsi var
Chimera
UFİ
UMT
MRT
EFT
z3x full aktive
Octopus
Sigma Full Aktif
NCK
UAT
HCU
vb. daha saymama gerek varmı![]()
Merhabalar arkadaşlar benimde muzdarip olduğum bir konuydu ve sonunda sorunsuz birebir cihazla uyumlu romu temin etmiş bulunmaktayım.
Aşağıya linki ekliyorum,güle güle kullanın,tabletlerinizi ayağıya kaldırın.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Geçmiş olsun.
Paylaştığınız yazılım erişim izni olmadan indirilemiyor sanırım.
Korumayı kendim koydum dağıtımı olmaması için, lazım olan arkadaşlar izin isterse,hemen erişim izni veriyorum
dağilmaması için niye tedbir aldınız virüsmü bu yayılmasından endişe ediyorsun ,kaldırın erişim iznini herkez faydalansın dua etsin size
dağilmaması için niye tedbir aldınız virüsmü bu yayılmasından endişe ediyorsun ,kaldırın erişim iznini herkez faydalansın dua etsin size
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.veBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
firma iki link atmıştır birincisi bende dokunmatik ve wifi sorunu verdi diğerini yeni deneyecem
ikinci link düzgün çalıştı
linkte sorunmu var acabaMerhabalar arkadaşlar benimde muzdarip olduğum bir konuydu ve sonunda sorunsuz birebir cihazla uyumlu romu temin etmiş bulunmaktayım.
linkte sorunmu var acaba
evet izin talebi gonderdim mesaj kutusuna bakmadı sanırım henüzLinkte bir sorun görünmüyor, kullanıcıda izin talebi gönderdiniz mi?
s.a kardeş indiremedim ama yardımcı olurmusun izin gerekiyormuşMerhabalar arkadaşlar benimde muzdarip olduğum bir konuydu ve sonunda sorunsuz birebir cihazla uyumlu romu temin etmiş bulunmaktayım.
@Paradox Beyden olabilir.
Yazılım arşivim ne yazık ki yanımda değil.
Sanırım bir süre daha da yanımda olmayacak.
Bu nedenle bu konuda kimseye yardımcı olamıyorum.