- 8 Mar 2017
- 68
- 12
- 8
- 34
"Kısacası, paylaşımda bulunmamak ve insanlara faydalı olmamak için elimden gelen her şeyi yaparım diyorsunuz." kısmını verdiğim cevaptan çıkartmanız gerçekten müthiş... Evet yıllardır buradayım tabletpiri zamanında da buradaydım... kimseyle de kendimi kıyaslayacak değilim, elimden geldiğince konulara geri dönüş yapmaya da çalışıyorum. Olumlu olumsuz... "Bu işlerle uğraşıp da, burada paylaşacak bir şeyi olmayan hiç kimse yoktur." bir şeyim yok demedim "Farkındayım hatta bir ara elimdeki yazılımları paylaşmak için niyetlendim fakat gerek zaman gerek tecrübesizlik sebebiyle forma katkıda bulunamadım. " anlatmak istediğim zamanımın ve imkanımın olmadığı.. idi. Keza sorup günler sonra cevabına dönüp baktığım zamanlar oluyor.. benim size katkı sağlayabilmem için çok tecrübeli de olmadığımı dile getirdim.. Bunu bu şekilde dile getirmeniz de benim zaman ve imkan konusundaki eksikliğimi telafi edemeyecek malesef. Şöyle bir alternatif çözüm önerebilirim benim gibi üyeler için bağış butonu yerleştirin , mobilkulup.com a katkı sağlamak isteyen arkadaşlar bu şekilde de destek olabilsin. Kimi bilgisiyle zamanıyla... Kimi parasıyla...Kısacası, paylaşımda bulunmamak ve insanlara faydalı olmamak için elimden gelen her şeyi yaparım diyorsunuz.
Bari bunu yaparken bizim aklımızla oynamasanız?
Bu işlerle uğraşıp da, burada paylaşacak bir şeyi olmayan hiç kimse yoktur.
Unutmayınız, bu düzen her zaman böyle gitmez.
Yavaş yavaş göze batmaya başladı iseniz, ilerleyen zamanlarda da göz ardı edilmeye başlamanız kaçınılmazdır.
Sağlıcakla...